Saçma sapan konuşma laa ben kimseyle uğraşmam.Evet laaa
Saçma sapan konuşma laa ben kimseyle uğraşmam.Evet laaa
Bak yine ampere bağladın.Saçma sapan konuşma laa ben kimseyle uğraşmam.
Gene Arap atı gibi açıldın.Dört nala koşuyorsun.Tay gibi...İsveç'imizin son dakika golüne çok sevindim... Geriden gelmeyi severiz ve son dakikada gelen bu golle yarışın içinde kaldık.. 🇸🇪 🇸🇪 🇸🇪 @Dosi
Golden önce:Ekli dosyayı görüntüle 104274
Golden sonra...
Ekli dosyayı görüntüle 104275
Ne heyecan nede stres var. Seyirciyimİsveç'imizin son dakika golüne çok sevindim... Geriden gelmeyi severiz ve son dakikada gelen bu golle yarışın içinde kaldık.. 🇸🇪 🇸🇪 🇸🇪 @Dosi
Golden önce:Ekli dosyayı görüntüle 104274
Golden sonra...
Ekli dosyayı görüntüle 104275
Memlekete nasıl güvenmezsin formdalar hem de bu turnuvada 😱Ne heyecan nede stres var. Seyirciyim
Memlekete nasıl güvenmezsin formdalar hem de bu turnuvada 😱
iyide bu skorlar ilk zamanlardan kaldı. Dokunmadım hiçMemlekete nasıl güvenmezsin formdalar hem de bu turnuvada 😱
@Tolstoyevski yoldaşımız değil mi? 😱Zirvedeki ikili... Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum bu şanlı tablo karşısında...😳 @Maskeli Fedai @MasacRE @MEnes
Vaay be bu günleri de mi görecektik... Mona Lisa tablosu gibi... Canım yoldaşlarım... 😳Zirvedeki ikili... Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum bu şanlı tablo karşısında...😳 @Maskeli Fedai @MasacRE @MEnes
Ben zirvedeyken bana böyle methiyeler düzmüyordun.... 😱 😡Vaay be bu günleri de mi görecektik... Mona Lisa tablosu gibi... Canım yoldaşlarım... 😳😳
Sen zirvede ne kadar kaldın sanki, bu adamlar başından beri zirvede birlikte... Durum biraz farklı...Ben zirvedeyken bana böyle methiyeler düzmüyordun.... 😱 😡
Yalancı, gözüne dizine dursun... İlk 3 hafta ben vardım.Nankör herif...Sen zirvede ne kadar kaldın sanki, bu adamlar başından beri zirvede birlikte... Durum biraz farklı...
Bu methiyenin dışında onları ne kadar gömdüğümü bilsen bana methiye diz demezdin... Ben yüz yılda bir methiye dizerim, geri kalan zamanda gömerim...Yalancı, gözüne dizine dursun... İlk 3 hafta ben vardım.Nankör herif...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?