hayır ayoll öyle değil darp var içeriye atılmalı otür cezalar gelmeliCezasını hakem vermeliydi işte ama vermedi.
hayır ayoll öyle değil darp var içeriye atılmalı otür cezalar gelmeliCezasını hakem vermeliydi işte ama vermedi.
Hakem hicbirinde faul bile vrmedi 3 pozisyonda Ronaldoya net faul var Pepe Payetin..Ronaldo'nun sakatlanma anı.
aa olurmu öyle şey ayol istediğine vur öyle olmamalı darp var içeri atılmalı gereken işlemler yapılmalıAdama bir sarı kart bile verilmedi sen neler bekliyorsunYapcak bir şey yok Ronaldo için oynayıp almalılar bu maçı.
Bilerek yapıyorlar Ronaldo'ya.aa olurmu öyle şey ayol istediğine vur öyle olmamalı darp var içeri atılmalı gereken işlemler yapılmalı
ayakları kırılsın inş benim bedduam tutar o adamın başına birşeyler gelicekBilerek yapıyorlar Ronaldo'ya.
Trt dalga geciyor herhalde
İnternette okumuştum demek yanlış bilgi olmuş Ard de Zdf gibi Almanya kanalı.demek bu defa final maçının yayın hakkı Ard almış.
TRT'yİ severdin sen.TRT seyirciyle dalga geçiyor...
Bu tarz maçlarda bu kanallar maç yayını yapıyor.zdf çoğunlukla yapıyordu ama Ard Kanalı'da yayınlamaya başladı.şampiyonlar ligi,UEFA Avrupa ligi tarzı maçlarıda bu kanallar yayınlıyor1.Kanal ARD 2.Kanal ZDF genelde Final maclari hep orda olur benim bildigim
Severim dizilerini zaten cok sinirliyim salak yerne koydular laf atmıyımmıTRT'ye severdin sen.
Bu tarz maçlarda bu kanallar maç yayını yapıyor.zdf çoğunlukla yapıyordu ama Ard Kanalı'da yayınlamaya başladı.şampiyonlar ligi,UEFA Avrupa ligi tarzı maçlarıda bu kanallar yayınlıyor1.Kanal ARD 2.Kanal ZDF genelde Final maclari hep orda olur benim bildigim
Severim dizilerini zaten cok sinirliyim salak yerine koydular laf atmıyımmıTRT'ye severdin sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?