Son 20dk de açtım ben de bilmiyorum
İsrail locası boş başarmışsın
Teyzeni ne sandın sen
Son 20dk de açtım ben de bilmiyorum
İsrail locası boş başarmışsın
Parayı daha iyi şeylere harcıyorumParayı mezara mı götüreceksin. ?
Çeyiz için saklıyordu.
Attın tuttu, sanki izliyordu.
@xemrexxx teyzen seni kandırmış.
Yatırım mı yapıyorsun? Bankada çil çil isveç kronun var zar. Enişte bey var mı?Parayı daha iyi şeylere harcıyorum
Çeyiz mi? Bizde o tarz şeyler yok. Zamanı gelince lazım şeyleri alıyoruz. Al bir kenara at alışkanlığımız yok
Yalanın batsın.Yoo izliyordum
Babasından sonra taht onun olacak. Şimdilik veliaht prenses diyoruz.@Dosi Arada Locadan gösterdikleri Kraliçeniz mi?
Teyzeni ne sandın sen
Sonun geldi 12. MelunAttın tuttu, sanki izliyordu.
@xemrexxx teyzen seni kandırmış.
Abim de İsveç kraliyet ailesini iyi araştırmış. @The_Erinch ,Hayrola taşınacak mısın?Charlotte ve Carola kraliçelerimiz sahneye gelmiş
Aaa Victoria da burada
------
Babasından sonra taht onun olacak. Şimdilik veliaht prenses diyoruz.
Yürü git lan hulahop.Sonun geldi 12. Melun
Neyse recap e göre Avusturya iyi ana marjinal bir iş kazanır yine
@Keith Long reyiz dizide sana habalahubalahup yapar görürsünAbim de İsveç kraliyet ailesini iyi araştırmış. @The_Erinch ,Hayrola taşınacak mısın?
------
Yürü git lan hulahop.
Ukrayna’nın da sahne performansı harikaydı…İsviçre, Hırvatistan, İrlanda, Fransa.. Bunlardan biri olurda memnun olacağım 🤗😉
Sahnesi kötü değil ama eksik gibi. Farklı bir şeyler daha olmalıydı, rakiplerini göz önünde bulundurursak görsel olarak daha iddialı olabilirdi...İsviçre’nin şarkısı şaheser ya. Sana ısrar etmiştim dinle diye anca dinlemişsin. Keşke sahnesi daha iyi olsaydı, yoksa şu anda birinci kim olur asla tartışmazdık…
Açılıştada o vardı, oradan aklımda kaldı, emin olmak için sordum.Abim de İsveç kraliyet ailesini iyi araştırmış. @The_Erinch ,Hayrola taşınacak mısın?
------
Yürü git lan hulahop.
Yaparsa yapsın sana ne derdi sana mı düştü?@Keith Long reyiz dizide sana habalahubalahup yapar görürsün
Açılıştada o vardı, oradan aklımda kaldı, emin olmak için sordum.
Adı Victoria mış. @The_Erinch @DosiEkli dosyayı görüntüle 126831
Evet bu akşam yarışma başlarken tüm yarışmacılara başarı diledi. Benim de dikkatimi çekmişti.
Bayılıyorum bu hatunun sesine.Loreen 🥰
Yine harika bir sahne performansı ile karşımızda
Farklı şarkı ama galiba.Loreen 🥰
Yine harika bir sahne performansı ile karşımızda