Transparanmış.İngiltere daha kötüydü. Asıl o yayınlanmazdı. Finlandiya bir şekilde çok belirgin değildi. Tam çıplak değildi
Transparanmış.İngiltere daha kötüydü. Asıl o yayınlanmazdı. Finlandiya bir şekilde çok belirgin değildi. Tam çıplak değildi
bir yolunu bulurlar.Eğer bu yıl Eurovision'da olsaydık, TRT Finlandiya'nın sahne performansını yayınlar mıydı?
Yayınlamazdı muhtemelen ama lgbt ve nudistlik içeren performansları canlı yayın esnasında nasıl keserdi? Yani canlı yayını aralıklarla kesebilir miydi?
Komşularımız bu sene kayıp yaa, Bulgaristan ve Romanya yok, Azerbaycan elendi...Komşular bu yıl iyi.
İsrail ile alakalı iddialar için paylaşıyorum. Gerçeği bilemiyorum tabi.O konu ile alakalı çok haberler dönüyor. Bizim medyada kadın fotoğrafçıya saldırı olduğu yazıyor.
Olanlar tabii. Azerbaycan belliydi yazık oldu sadece. Genelde iyi şarkı ile katılırdı.Komşularımız bu sene kayıp yaa, Bulgaristan ve Romanya yok, Azerbaycan elendi...
Hayır, 2014'ten beri doğru dürüst şarkımız yokOlanlar tabii. Azerbaycan belliydi yazık oldu sadece. Genelde iyi şarkı ile katılırdı.
Renkleri harika ya,, Pembişşş 😁İsviçre 🇨🇭 kazanırsa sevinirim. Gerçekten güzel, ben çok beğendim.
O yüzden bu sene ayrı bi güzel.Anladığım kadarı ile bu sene bir kaç şarkı favori olarak görünüyor. Eskiden çok sivrilerin şarkılar olurdu. Bu sene denk olan bir çok şarkı var
Tüm finalistler performanslarını sergilediler mi?Anladığım kadarı ile bu sene bir kaç şarkı favori olarak görünüyor. Eskiden çok sivrilerin şarkılar olurdu. Bu sene denk olan bir çok şarkı var
Bu sene daha önceden vakit ayıramadığım için üzüldüm. Okuldan dolayı sadece Melodifestivale hakimdim. Esc’den çok uzak kaldım. Bugün biraz vaktimi harcadım ama hepsini dinleme fırsatım olmadıO yüzden bu sene ayrı bi güzel.
Hayır, ilk sayfada bakarsın kaç tane kalmış görsel paylaşmıştımTüm finalistler performanslarını sergilediler mi?
25 ülkeden 21'i çıktı şu ana kadar.Tüm finalistler performanslarını sergilediler mi?
Özet geç teyzene neler oldu yarışmadaaaaa @Angelica dan yaşlı biri çıktı demek 😱