Hazem
Favori Üye
Galiba. Bence çok iyi sunuyor bu arada.Bu bayan İsveç de Yasemin Sakallıoğlu gibi biri mi? Bilmediğimden soruyorum.
Galiba. Bence çok iyi sunuyor bu arada.Bu bayan İsveç de Yasemin Sakallıoğlu gibi biri mi? Bilmediğimden soruyorum.
@Dosi biliyordurGaliba. Bence çok iyi sunuyor bu arada.
Sunuculuk yapan isimleri mi diyorsun yoksa az önce şarkı söyleyen arka planda çıkan kişi mi?@Dosi biliyordur
Ok mosi.Bu sene daha önceden vakit ayıramadığım için üzüldüm. Okuldan dolayı sadece Melodifestivale hakimdim. Esc’den çok uzak kaldım. Bugün biraz vaktimi harcadım ama hepsini dinleme fırsatım olmadı
------
Hayır, ilk sayfada bakarsın kaç tane kalmış görsel paylaşmıştım
Teşekkürler.25 ülkeden 21'i çıktı şu ana kadar.
Genelde espri yapan, uzun boylu olan.Sunuculuk yapan isimleri mi diyorsun yoksa az önce şarkı söyleyen arka planda çıkan kişi mi?
Ondan sesin çıkmadı bu sene.Bu sene daha önceden vakit ayıramadığım için üzüldüm. Okuldan dolayı sadece Melodifestivale hakimdim. Esc’den çok uzak kaldım. Bugün biraz vaktimi harcadım ama hepsini dinleme fırsatım olmadı
------
Hayır, ilk sayfada bakarsın kaç tane kalmış görsel paylaşmıştım
Hırvatistan çok iyi ama kazanırlarsa seneye herkes Rock'cı.
------
Ondan sesin çıkmadı bu sene.
------
Bir başka favori Fransa geliyor. Adamın sesi çok iyi.
Programı sunanları diyorsun? İkili kadınlardan biri? Sarı saçlı olanı oyuncu (Hollywood oyuncularından)Bana göre gecenin en iyiysiydi Hırvatistan.
------
Genelde espri yapan, uzun boylu olan.
Sarışını biliyordum da, diğerini merak etmişdim, teşekkürler ☺️Programı sunanları diyorsun? İkili kadınlardan biri? Sarı saçlı olanı oyuncu (Hollywood oyuncularından)
Diğeri ise komedyen. Zamanında amatör olarak katıldığı bir yarışmada parlayıp kariyer yapmış.
Mosi kime sms atacaksın ?Programı sunanları diyorsun? İkili kadınlardan biri? Sarı saçlı olanı oyuncu (Hollywood oyuncularından)
Diğeri ise komedyen. Zamanında amatör olarak katıldığı bir yarışmada parlayıp kariyer yapmış.
Şu ana kadar hiç sms atmadım. Bana bir şey katmayacak şeylere para harcamamMosi kime sms atacaksın ?
İsviçre, Hırvatistan, İrlanda, Fransa.. Bunlardan biri olurda memnun olacağım 🤗😉İsviçre birinci olmalı ya. Şarkının muhteşemliğini bir yana bırakırsak, ikinci izleyişimde sahneyi de harika buldum. Ne olursa olsun o diskin üzerinde durmayalışırken şarkı söylemek büyük cesaret ister…
Son 20dk de açtım ben de bilmiyorumÖzet geç teyzene neler oldu yarışmada
Parayı mezara mı götüreceksin. ?Şu ana kadar hiç sms atmadım. Bana bir şey katmayacak şeylere para harcamam