haklısın birde Yunanistan hep iddialı çıkıyor aslında o açıdan daha iyi şarkıyla çıkmalılardıBen daha iyi bir şarkı beklerdim.
------
Besalet
8.5/10 İsviçre
haklısın birde Yunanistan hep iddialı çıkıyor aslında o açıdan daha iyi şarkıyla çıkmalılardıBen daha iyi bir şarkı beklerdim.
------
Besalet
8.5/10 İsviçre
Yukarda kırmadığın için diye yazmıştım. Klavye korkmadığın için diye yazmışGel, gel, gel, gel al geldik @Dosi 😎✌️
Onlardan dah farklı hareketli şarkı dinlemeye alışkınız ondan galibahaklısın birde Yunanistan hep iddialı çıkıyor aslında o açıdan daha iyi şarkıyla çıkmalılardı
Dikkat etmedim@Dosi , süper beşli grubundan İngiltere Jamer Arthur 'a benzeyen birini çıkartmışlar.
Derdiniz güzellikMoldovalı hatun da güzel
A.O.B.Ö.B.İ.M? 😱Dikkat etmedim
------
Derdiniz güzellikama şarkı iyi. Vasat değil en azından
Adamın adı da James miş.Dikkat etmedim
------
Derdiniz güzellikama şarkı iyi. Vasat değil en azından
Çok düşük olmuş bu. Bence 6 falan gideri var şarkınınMoldova olmamış maalesef. 4/10
İlginç tesadüfAdamın adı da James miş.
Yoo büyük ülkeler zamanında sonuncu olmuşluğu varA.O.B.Ö.B.İ.M? 😱
Ama evet hem kulağa hem göze hitap etmesi önemliYine de Moldova sonlara oynayacaktır, tahminimde 26.sıra demişim aslında 22 diyecektim de büyük devletlerin önünde olmaz diye kafam siyasi gitti biraz
Almanya vasat olmuş
Kızda kurtarmadı yani?Mu
Müzik harici bir şey yok ki şarkı ile ilgili. 💁♂️
İşte yanlış strateji uyguladık ama bakalım ilk 5'te ne kadar doğru gelecekYoo büyük ülkeler zamanında sonuncu olmuşluğu var
Bu arada Almanya beğenmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?