Şuan açtın mı peki canlı yayını? Konuda var linkiçok fazla takip etmedim kısa kısa tanıtımların dışında ama 5 tane kazanmasını istediklerimi sıralayayım.
-Azerbaycan
-Ukrayna
-İsveç
-Fransa
-Rusya
İtalya - Fransa - Malta bakalım canlı performansları nasıl olacak asıl canlı performans önemli şu aşamadaBelçika müziği güzel başladı ama sesini çok beğenmedim. Şarkı güzel fakat değer görmez gibi.
------
Şuan açtın mı peki canlı yayını? Konuda var linki
Malta şarkıcısı yanılmıyorsam 18 yaşında. Twitter'da sponsorlu İsveççe oy isteme yazısı vardı ama otomatik mi yoksa o mu yazmış bakmadımİtalya - Fransa - Malta bakalım canlı performansları nasıl olacak asıl canlı performans önemli şu aşamada![]()
Şimdi Youtube'u açtım umarım kulaklarımızın yanında gözler de az bayram ederRusya farklı geliyor ama bir yandan güzelalacağı oyları merak ediyorum
------
@Tolstoyevski koş senin Malta![]()
konu paylaşımında kısa tanıtımlardan sonra youtube yayınına bağlandımBelçika müziği güzel başladı ama sesini çok beğenmedim. Şarkı güzel fakat değer görmez gibi.
------
Şuan açtın mı peki canlı yayını? Konuda var linki
Malta enerjiisi yüksek bir şarkı dediğin gibi ama zirveyi de hak etmiyor şimdiMalta enerjisi iyi bir şarkı.
------
Malta şarkıcısı yanılmıyorsam 18 yaşında. Twitter'da sponsorlu İsveççe oy isteme yazısı vardı ama otomatik mi yoksa o mu yazmış bakmadım![]()
Şuan besalet ilede yorumluyoruzMalta enerjiisi yüksek bir şarkı dediğin gibi ama zirveyi de hak etmiyor şimdiYani kazanırsa abartı olur ama ilk 5'e oynar gibi.
![]()
Portekiz çıktığına göre benim için mola jüri için bayılma vakti geldi.
Portekiz cidden bayılıttı ama Sırplar fena değil gibi, göze hitap ediyorlar hiç değilsePortekiz beğenmedim
------
Şuan besalet ilede yorumluyoruzkaç sene yaparız deyip nasip olmamıştı bir türlü
![]()
Bende beğenmedim ama beğenen varPortekiz cidden bayılıttı ama Sırplar fena değil gibi, göze hitap ediyorlar hiç değilse![]()
![]()
Bunlar canlı yayın değil mi kesinBende beğenmedim ama beğenen var
------
Hareketli şarkı severim ama Sırbistan çok hitap etmesi![]()
Canlı tabikiBunlar canlı yayın değil mi kesin![]()
Hayır canım sana bant yayın hazırladık.Bunlar canlı yayın değil mi kesin![]()