Euro❤ision 2021 l Final Yorumları

"The Wrong Place" aşırı kaliteli bir parça. Belçika kafada olmayı hak ediyor.

çok fazla takip etmedim kısa kısa tanıtımların dışında ama 5 tane kazanmasını istediklerimi sıralayayım.
-Azerbaycan
-Ukrayna
-İsveç
-Fransa
-Rusya

• Beğendim
Reactions: Dosi
Belçika müziği güzel başladı ama sesini çok beğenmedim. Şarkı güzel fakat değer görmez gibi.
------

çok fazla takip etmedim kısa kısa tanıtımların dışında ama 5 tane kazanmasını istediklerimi sıralayayım.
-Azerbaycan
-Ukrayna
-İsveç
-Fransa
-Rusya
Şuan açtın mı peki canlı yayını? Konuda var linki

Belçika müziği güzel başladı ama sesini çok beğenmedim. Şarkı güzel fakat değer görmez gibi.
------

Şuan açtın mı peki canlı yayını? Konuda var linki
İtalya - Fransa - Malta bakalım canlı performansları nasıl olacak asıl canlı performans önemli şu aşamada :A

• Güldürdün
Malta enerjisi iyi bir şarkı.
------

İtalya - Fransa - Malta bakalım canlı performansları nasıl olacak asıl canlı performans önemli şu aşamada :A
Malta şarkıcısı yanılmıyorsam 18 yaşında. Twitter'da sponsorlu İsveççe oy isteme yazısı vardı ama otomatik mi yoksa o mu yazmış bakmadım :A

"Je me casse" güzel şarkı ama yanlış sırada çıktı. Sonlara doğru çıksaydı sürpriz bir sıralama yapabilirdi.

Malta enerjisi iyi bir şarkı.
------

Malta şarkıcısı yanılmıyorsam 18 yaşında. Twitter'da sponsorlu İsveççe oy isteme yazısı vardı ama otomatik mi yoksa o mu yazmış bakmadım :A
Malta enerjiisi yüksek bir şarkı dediğin gibi ama zirveyi de hak etmiyor şimdi :A Yani kazanırsa abartı olur ama ilk 5'e oynar gibi. :A

• Güldürdün
Portekiz çıktığına göre benim için mola jüri için bayılma vakti geldi.

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: mesmeso
Sırbistan'ın güzellerinden sıralama için fazla umudum yok o yüzden performanstan zevk almaya bakacam. Ancak ben Balkanlardan güzel bir oy almasını bekliyorum.