Şuan açtın mı peki canlı yayını? Konuda var linkiçok fazla takip etmedim kısa kısa tanıtımların dışında ama 5 tane kazanmasını istediklerimi sıralayayım.
-Azerbaycan
-Ukrayna
-İsveç
-Fransa
-Rusya
İtalya - Fransa - Malta bakalım canlı performansları nasıl olacak asıl canlı performans önemli şu aşamadaBelçika müziği güzel başladı ama sesini çok beğenmedim. Şarkı güzel fakat değer görmez gibi.
------
Şuan açtın mı peki canlı yayını? Konuda var linki
Malta şarkıcısı yanılmıyorsam 18 yaşında. Twitter'da sponsorlu İsveççe oy isteme yazısı vardı ama otomatik mi yoksa o mu yazmış bakmadımİtalya - Fransa - Malta bakalım canlı performansları nasıl olacak asıl canlı performans önemli şu aşamada
Şimdi Youtube'u açtım umarım kulaklarımızın yanında gözler de az bayram ederRusya farklı geliyor ama bir yandan güzel alacağı oyları merak ediyorum
------
@Tolstoyevski koş senin Malta
konu paylaşımında kısa tanıtımlardan sonra youtube yayınına bağlandımBelçika müziği güzel başladı ama sesini çok beğenmedim. Şarkı güzel fakat değer görmez gibi.
------
Şuan açtın mı peki canlı yayını? Konuda var linki
Malta enerjiisi yüksek bir şarkı dediğin gibi ama zirveyi de hak etmiyor şimdi Yani kazanırsa abartı olur ama ilk 5'e oynar gibi.Malta enerjisi iyi bir şarkı.
------
Malta şarkıcısı yanılmıyorsam 18 yaşında. Twitter'da sponsorlu İsveççe oy isteme yazısı vardı ama otomatik mi yoksa o mu yazmış bakmadım
Şuan besalet ilede yorumluyoruz kaç sene yaparız deyip nasip olmamıştı bir türlüMalta enerjiisi yüksek bir şarkı dediğin gibi ama zirveyi de hak etmiyor şimdi Yani kazanırsa abartı olur ama ilk 5'e oynar gibi.
Portekiz çıktığına göre benim için mola jüri için bayılma vakti geldi.
Portekiz cidden bayılıttı ama Sırplar fena değil gibi, göze hitap ediyorlar hiç değilsePortekiz beğenmedim
------
Şuan besalet ilede yorumluyoruz kaç sene yaparız deyip nasip olmamıştı bir türlü
Bende beğenmedim ama beğenen varPortekiz cidden bayılıttı ama Sırplar fena değil gibi, göze hitap ediyorlar hiç değilse
Bunlar canlı yayın değil mi kesinBende beğenmedim ama beğenen var
------
Hareketli şarkı severim ama Sırbistan çok hitap etmesi
Canlı tabikiBunlar canlı yayın değil mi kesin
Hayır canım sana bant yayın hazırladık.Bunlar canlı yayın değil mi kesin