haklısın birde Yunanistan hep iddialı çıkıyor aslında o açıdan daha iyi şarkıyla çıkmalılardıBen daha iyi bir şarkı beklerdim.
------
Besalet
8.5/10 İsviçre
haklısın birde Yunanistan hep iddialı çıkıyor aslında o açıdan daha iyi şarkıyla çıkmalılardıBen daha iyi bir şarkı beklerdim.
------
Besalet
8.5/10 İsviçre
Yukarda kırmadığın için diye yazmıştım. Klavye korkmadığın için diye yazmışGel, gel, gel, gel al geldik @Dosi 😎✌️
Onlardan dah farklı hareketli şarkı dinlemeye alışkınız ondan galibahaklısın birde Yunanistan hep iddialı çıkıyor aslında o açıdan daha iyi şarkıyla çıkmalılardı
Dikkat etmedim@Dosi , süper beşli grubundan İngiltere Jamer Arthur 'a benzeyen birini çıkartmışlar.![]()
Derdiniz güzellikMoldovalı hatun da güzel![]()
A.O.B.Ö.B.İ.M? 😱Dikkat etmedim
------
Derdiniz güzellikama şarkı iyi. Vasat değil en azından
![]()
Adamın adı da James miş.Dikkat etmedim
------
Derdiniz güzellikama şarkı iyi. Vasat değil en azından
![]()
Çok düşük olmuş bu. Bence 6 falan gideri var şarkınınMoldova olmamış maalesef. 4/10
İlginç tesadüfAdamın adı da James miş.![]()
Yoo büyük ülkeler zamanında sonuncu olmuşluğu varA.O.B.Ö.B.İ.M? 😱
Ama evet hem kulağa hem göze hitap etmesi önemliYine de Moldova sonlara oynayacaktır, tahminimde 26.sıra demişim aslında 22 diyecektim de büyük devletlerin önünde olmaz diye kafam siyasi gitti biraz
![]()
Almanya vasat olmuş
Kızda kurtarmadı yani?Mu
Müzik harici bir şey yok ki şarkı ile ilgili. 💁♂️
İşte yanlış strateji uyguladık ama bakalım ilk 5'te ne kadar doğru gelecekYoo büyük ülkeler zamanında sonuncu olmuşluğu var
Bu arada Almanya beğenmedim![]()