Euro❤ision 2021 l Final Yorumları

Gel, gel, gel, gel al geldik @Dosi 😎✌️
Yukarda kırmadığın için diye yazmıştım. Klavye korkmadığın için diye yazmış :A
Biz senle kaç senedir yorumlayalım demiştik ama nasip olmuyordu. Bu sene o sene olmalıydı :A
------

haklısın birde Yunanistan hep iddialı çıkıyor aslında o açıdan daha iyi şarkıyla çıkmalılardı
Onlardan dah farklı hareketli şarkı dinlemeye alışkınız ondan galiba :A
------

İspanya'yı beğenmedim bu arada. Ortalama

• Beğendim
Reactions: Turkuazz
@Dosi , süper beşli grubundan İngiltere Jamer Arthur 'a benzeyen birini çıkartmışlar. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Moldova ve hareketli şarkılarını her zaman sevmişimdir. Natalia hem güzelliği hem de enerjisiyle ilk onu hak ediyor.

İspanya en güzel şarkı ile de gelse adı çıkmış yukarılarda olmaz. Kötü şarkı değil ama iyi de değil. 6/10

• Beğendim
Dikkat etmedim :A
------

Derdiniz güzellik :A ama şarkı iyi. Vasat değil en azından :A
A.O.B.Ö.B.İ.M? 😱 :A

Ama evet hem kulağa hem göze hitap etmesi önemli :A Yine de Moldova sonlara oynayacaktır, tahminimde 26.sıra demişim aslında 22 diyecektim de büyük devletlerin önünde olmaz diye kafam siyasi gitti biraz :A

• Güldürdün
A.O.B.Ö.B.İ.M? 😱 :A

Ama evet hem kulağa hem göze hitap etmesi önemli :A Yine de Moldova sonlara oynayacaktır, tahminimde 26.sıra demişim aslında 22 diyecektim de büyük devletlerin önünde olmaz diye kafam siyasi gitti biraz :A
Yoo büyük ülkeler zamanında sonuncu olmuşluğu var :A
Bu arada Almanya beğenmedim :A
------

İki yılın ardından 'I'm sorry, zero points'ten kurtuluyoruz inşallah. :Z @Dosi @Turkuazz @mesmeso
Almanya vasat olmuş :A

Yoo büyük ülkeler zamanında sonuncu olmuşluğu var :A
Bu arada Almanya beğenmedim :A
İşte yanlış strateji uyguladık ama bakalım ilk 5'te ne kadar doğru gelecek :A Sen de şarkılar bitince sıralamanı yaparsın tahmin.

Zaten şu an sıkıcı aşaması, asıl puanların geldiği kısım heyecanlı :A

Sizin komşunun metal tarzı kaliteli bence :A

• Güldürdün
Finaldindiya muhteşem. Rock olduğu için zaten artısı vardı, umarım ilk 10'a dahil olur. :A

Vayyyy komşu iyi gelmiş. Lordi havası var.
Finlandiya beğendim. İlk 10'da olması gerekir

• Beğendim
Reactions: Turkuazz
Moldova fena değildi ama eksik kalmış kesinlikle. Dans kısmı iş yapıyor. :A