Euro❤ision 2021 l Final Yorumları

İşte yanlış strateji uyguladık ama bakalım ilk 5'te ne kadar doğru gelecek :A Sen de şarkılar bitince sıralamanı yaparsın tahmin.

Zaten şu an sıkıcı aşaması, asıl puanların geldiği kısım heyecanlı :A

Sizin komşunun metal tarzı kaliteli bence :A

Finaldindiya muhteşem. Rock olduğu için zaten artısı vardı, umarım ilk 10'a dahil olur. :A

Vayyyy komşu iyi gelmiş. Lordi havası var.
Finlandiya beğendim. İlk 10'da olması gerekir
Tarzım olmamasına rağmen ben bile beğendiysem bu şarkı olmuş :A

@Dosi ,TRT'nin Eurovision spikeri Bülent Özveren İngiltere, Fransa,Almanya, İspanya,İtalya,bunlar süper 5 li de geçiyor, eğer statü değişikliği yapılmadıysa direkt olarak finalde yer alıyorlar.(Eurovision Kurucu üye ülkeleri) @kerem konuya derhal açıklık getirir misin?

• Beğendim
Reactions: Dosi and kerem
Bulgaristan'ın şarkısı uykumu getiriyor. 2020'deki şarkısı çok daha iyiydi. Pandeminin kurbanı oldu maalesef. :( @Hazem

• Beğendim
Reactions: Hazem
Bu arada baş ağrım büyük ölçüde gitti @Tolstoyevski kahve işe yaradı galiba :A

Bulgaristan şimdilik pek beğenemedim
Kahve ne zaman işe yaramaz ki Pazartesi sözünü unutma bu arada :A

Bulgaristan uyku öncesi dinlemelik şarkıyla çıkmış :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
TRT'nin Eurovision spikeri Bülent Özveren @Dosi zaten İngiltere, Fransa,Almanya, İspanya,İtalya,bunlar süper 5 li de geçiyor, eğer statü değişikliği yapılmadıysa direkt olarak finalde yer alıyorlar.(Eurovision Kurucu üye ülkeleri) @kerem konuya derhal açıklık getirir misin?
Evet ama bu Büyük 5'liye çok dezavantaj sağlıyor maalesef. Bende her ülkenin yarı finalde yarışmasını yeğlerim ama EBU böyle uygun görüyor.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
TRT'nin Eurovision spikeri Bülent Özveren @Dosi zaten İngiltere, Fransa,Almanya, İspanya,İtalya,bunlar süper 5 li de geçiyor, eğer statü değişikliği yapılmadıysa direkt olarak finalde yer alıyorlar.(Eurovision Kurucu üye ülkeleri) @kerem konuya derhal açıklık getirir misin?
Bu ülkeler her sene direk yarışmadalar zaten. Buna bende iyi hakimim :A yılların ESC dinleyiciyim ve İsveç çok ciddiye alıyor yarışmayı. Aylarca hazırlık oluyor :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Şarkının sahnesi güzelliği dışında başka bir albenisi yok. Aşırı overrated şarkı.

Litvanya'nın da 2020'deki şarkısı çok daha iyiydi. Bu şarkı da dereceye girecektir diye düşünüyorum.