sık sık ziyarete gidiyorsundur o zamanKomşu ülke herhalde, iq'n kaç senin?@Harunnn60
Fransa eh işte.Yeni oyuncak bebekleri biz olalım istiyor@xemrexxx
Beğenmedim söyleyen kişi antipatik geldiFransa eh işte.
Hollanda ve Kıbrıs'ı unuttun.sık sık ziyarete gidiyorsundur o zaman@Harunnn60 boynuzlar gözüktüneyse italya ya isviçre kazanırsa haber edin @Forumdash @Dosi yoksa kendi aranızda takılın beni bulaştırmayın sapık işlerinize hadi good night
Hollanda kazanacamiş sen orayı da seviyordun oysasık sık ziyarete gidiyorsundur o zaman@Harunnn60 boynuzlar gözüktüneyse italya ya isviçre kazanırsa haber edin @Forumdash @Dosi yoksa kendi aranızda takılın beni bulaştırmayın sapık işlerinize hadi good night
hollanda çok overropHollanda ve Kıbrıs'ı unuttun.
Yaşlı değil ama. :/ @xemrexxx
sen sevmiyorsun da noluyor altı üstü senin kenanla uğur yücel evlenmiş orada ne bu kinHollanda kazanacamiş sen orayı da seviyordun oysa
Keremim yapmaz öyle ayıp şeyler.sık sık ziyarete gidiyorsundur o zaman@Harunnn60 boynuzlar gözüktüneyse italya ya isviçre kazanırsa haber edin @Forumdash @Dosi yoksa kendi aranızda takılın beni bulaştırmayın sapık işlerinize hadi good night
Nikah sahitleriydin galibasen sevmiyorsun da noluyor altı üstü senin kenanla uğur yücel evlenmiş orada ne bu kin@Dosi @Harunnn60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?