Coco cola da olabilirdi dua et
Kızın ruhsuz bakışları..Slovenya içimi baydı. ?
En azından onların malıCoco cola da olabilirdi dua et
Nargileci adam aklıma geldiEn azından onların malı
Slovenya içimi baydı. ?
Türkiye 15 yıl sonra rap/trapla tanıstı. Bu kızın söylediği tarzı heralde torunum dinlerKızın ruhsuz bakışları..
Ingimizce olsa hadi tamam derim de hem sıkıcı hem kimse anlamıyor.Türkiye 15 yıl sonra rap/trapla tanıstı. Bu kızın söylediği tarzı heralde torunum dinlerBu zamanlarda bu tür moda gayet iyiydi benceAma ingilzce olmalıydı
o ölü balık gibi bakan gözler ne öyle yaIngimizce olsa hadi tamam derim de hem sıkıcı hem kimse anlamıyor.@Harunnn60
Ben beğendiğim rusca şarkıları da listeme aldiğim içinIngimizce olsa hadi tamam derim de hem sıkıcı hem kimse anlamıyor.@Harunnn60
Evet de iyi işte, sus açma geçen seneyi.Kıbrısı çok beğendm ama gerekli sahne sovu gerek şarkı geçen seneyi hatırlatıyor bana? @Forumdash @kerem
İyi ki tipler oylanmıyoro ölü balık gibi bakan gözler ne öyle yaallah aşkına oy versem bunu görünce vermem
İyi ki tipler oylanmıyor
o ölü balık gibi bakan gözler ne öyle yaallah aşkına oy versem bunu görünce vermem
İlk 5 olur ama Kıbrıs.Evet de iyi işte, sus açma geçen seneyi.
Sıkıcı buldum, ritmi de kötüydü bence.Ben beğendiğim rusca şarkıları da listeme aldiğim içinMüzik evrenseldir😛
Hollandayı kardeşim de beğendiHollanda ve Kıbrıs muhteşemdi ya. Kaldı İsviçre. İnş, bu üçü arasından 1. çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?