burdada finale erkekleri çıakrtırdım kadınları yarıda elerdimsenin yarışmanda kız yok burda bari elenselerde sonuna kadar gözlerimiz bayram etti
burdada finale erkekleri çıakrtırdım kadınları yarıda elerdimsenin yarışmanda kız yok burda bari elenselerde sonuna kadar gözlerimiz bayram etti
o yanındaki ağzı büyük kadın neyi oluyor acaba ablasımı eşimi eltisimiPortekiz kazandı.
o yüzden zaten yarışman sinek avlıyor daha çok çekersin hogatha eski şaşaalı günleri özlemle anacaksınburdada finale erkekleri çıakrtırdım kadınları yarıda elerdim
ablası. şarkı yazarı hemde.o yanındaki ağzı büyük kadın neyi oluyor acaba ablasımı eşimi eltisimi
içime doğdu dedim kepçük ağızlı oğlan bu tiple kolay kız bulmaz kesin ablası falandır dediğim çıktı işteablası. şarkı yazarı hemde.
şimdiye kadar senseden üç beş bölüm bitirmiştim boşa gitti zamanımHiç güzel değildi. Birinci de güzel değil. Seneye katılmazsak izlemicem
Aha ben izliyom 8.bölümü yarın gece bitirem inş.içime doğdu dedim kepçük ağızlı oğlan bu tiple kolay kız bulmaz kesin ablası falandır dediğim çıktı işte
şimdiye kadar senseden üç beş bölüm bitirmiştim boşa gitti zamanım
Ben başkasıyla karıştırılacak biri değilimdir kardeşşsana gıcıklık olsun diye yaptım neyse @BesaleT vatanım sensin izliyordu belki fi de izliyordur oy kullanırmısın @mesmeso61 sen göndermiştin dimi seni @FaJi ile karıştırabiliyorum
bu arada çiğdemin haremi çıktı galiba ukrayna çıkınca ortalık koktu.ss
Avrupa Birliğinden çıktı diyedir büyük ihtimal çünkü o sese o performansa o sıralamanın başka manası yok.Şarkı iyi, ses iyi.
Hak eden kazandı. Tebrikler Portekiz.
not: İngiltere 3.lüğe yakışırdı... Ama halk nedense oy vermemiş...
Televotingde Azerbaycan 11. sırada.En ilginç o kadar abartılan İtalya ilk 5 bile olamadı? 😱
Azerbaycan kesinlikle bu kadarını haketmiyor.
Ama 10-15 arası olur demişdim @BesaleT
o saplar tüm büyüyü bozdu zatenbelçikayı bir daha izle bence kız heyecan yaptı sanırım yoksa güzel bir şarkı tam benlik
isveçi niye ikinciliğe koydun @Dosi nin memleket bu sefer saplarla gelmiş