gönderdim demştm ya bir zahmet mesaj bölmesine bak burdan tahmin yürüteceğine tosbağaoyuncu oylarınızı gönderdiniz dimi hepiniz 3 mayısta ya da 4amyısta özel mesaj kutunuza gelmiş olmalı liste harun melunu sen göndermedin biliyorum suyun ısındı berkan sen yerli dizi izliyor muydun
Ahahah en sevdiğim şarkıcının şarkısını plagiat yaparlarsa 1 bile fazla.çok fazla puan vermişsin biraz kırpman şart
İsveç ve Bulgaristan listeye girecek at fava bekle.Azerbaycan yeniden worldwide TT listesinde. Romanya ise hızlı giriş yaptı 2.sırayı kaptı Portekiz ve İspanya'dan sonra.
Bir ara cesur ve güzele bakıyordum da bıraktım.oyuncu oylarınızı gönderdiniz dimi hepiniz 3 mayısta ya da 4amyısta özel mesaj kutunuza gelmiş olmalı liste harun melunu sen göndermedin biliyorum suyun ısındı berkan sen yerli dizi izliyor muydun
sana gıcıklık olsun diye yaptım neyse @BesaleT vatanım sensin izliyordu belki fi de izliyordur oy kullanırmısın @mesmeso61 sen göndermiştin dimi seni @FaJi ile karıştırabiliyorumgönderdim demştm ya bir zahmet mesaj bölmesine bak burdan tahmin yürüteceğine tosbağa
şarkı berbattı kıza yazık oldu almanların arada bir güzel şarkıları çıkıyorda o araya denk gelmek nasip olmadı bir türlüAlman abla hojdur amma banenaa. Siz şarkı söylemeyin abi, gidin Mercedes yapın, BMW yapın, bizim uzun adamla uğraşın ama şarkı söylemeyin.
ben fiye oy vermedim fiktiret fiyi dedim iyi demişmiyim özel tv yarışıyormuydu senin yarışmandasana gıcıklık olsun diye yaptım neyse @BesaleT vatanım sensin izliyordu belki fi de izliyordur oy kullanırmısın @mesmeso61 sen göndermiştin dimi seni @FaJi ile karıştırabiliyorum
bu arada çiğdemin haremi çıktı galiba ukrayna çıkınca ortalık koktu.ss
İzliyorum Fi'yi de ama oyları kullanmıştım ben.sana gıcıklık olsun diye yaptım neyse @BesaleT vatanım sensin izliyordu belki fi de izliyordur oy kullanırmısın @mesmeso61 sen göndermiştin dimi seni @FaJi ile karıştırabiliyorum
bu arada çiğdemin haremi çıktı galiba ukrayna çıkınca ortalık koktu.ss
fi ye oy kullanan çok oldu sen kullanmadın mı dur listeyi atayımben fiye oy vermedim fiktiret fiyi dedim iyi demişmiyim özel tv yarışıyormuydu senin yarışmanda
bu aseratın yarışması değilİzliyorum Fi'yi de ama oyları kullanmıştım ben.