kız estonyanın sunucu tam senlik gibiportekizi sevmemiştim bile nasıl 1.oluyor
kız estonyanın sunucu tam senlik gibiportekizi sevmemiştim bile nasıl 1.oluyor
ermeni sunucuda muhteşem ben sunuculara dalacağımkız estonyanın sunucu tam senlik gibi
Ermenistan bile Bulgaristan'a değil Portekiz'e veriyorMoldova ve Romanya
biz ve Türkiye gibi.
Geçen yılki temsilcisi.ermeni sunucuda muhteşem ben sunuculara dalacağım
Yunanlılardan bahsediyoruz please.Portekizli çocuk kalp hastasıymış Ekşide yazılana göre. Bence şarkı kötü değil ama abartı bu kadarı da.
@Harunnn60 @BesaleT ne tarafsız bir jüri o. Yunanlar yine Kıbrıs'a verdi, halkının vereceği gibi.
zaten geçen yıl ermenistanı desteklemiştimGeçen yılki temsilcisi.
Çiğdem tahminlerde bu sene çuvalladın.
sen sevmediysen iş vardır
geçen yıl finalde hepsini tek tek sahne performans bakıpta değerlendirmiştim bu yıl şarkıları dinlemedim bile racaptan hızlıca bakmıstımgeçen seneki tahminleri hogathanın
Aynen ortodox kardeşlerine 1 bile vermedi, ermeni jüriler ne yemiş içmiş oylamış acaba.Ermenistan bile Bulgaristan'a değil Portekiz'e veriyor
yeni bişey söyle bari türkiye en son katıldığında kısa şortla dolaşıyordum o günden beri yok işte yeni bir haber değilki bu )geçen yıl finalde hepsini tek tek sahne performans bakıpta değerlendirmiştim bu yıl şarkıları dinlemedim bile racaptan hızlıca bakmıstım
türkiyesiz tadı yok ayoll
Biz de olsak Azerilere verirdik yan, o yüzden çok suçlayamıyorum. peki yüzde elli elli mi etkiliyor?Yunanlılardan bahsediyoruz please.
bulgaristanın sunucusu yarışsa nolurduki
yalnız ben bu portekizleri falan dinlemedim yarı finalde yarışanalra bakmıstım bunlar orda yoktu @Harunnn60 @xemrexxxyeni bişey söyle bari türkiye en son katıldığında kısa şortla dolaşıyordum o günden beri yok işte yeni bir haber değilki bu )
Bana da öyle geliyor.Bence televotingde Portekiz 2 ve ya 3. yere inecek. Bakın görün. @BesaleT @Harunnn60