kız estonyanın sunucu tam senlik gibiportekizi sevmemiştim bile nasıl 1.oluyor![]()
kız estonyanın sunucu tam senlik gibiportekizi sevmemiştim bile nasıl 1.oluyor![]()
ermeni sunucuda muhteşem ben sunuculara dalacağımkız estonyanın sunucu tam senlik gibi![]()
Ermenistan bile Bulgaristan'a değil Portekiz'e veriyorMoldova ve Romanya
biz ve Türkiye gibi.![]()
Geçen yılki temsilcisi.ermeni sunucuda muhteşem ben sunuculara dalacağım![]()
Yunanlılardan bahsediyoruz please.Portekizli çocuk kalp hastasıymış Ekşide yazılana göre. Bence şarkı kötü değil ama abartı bu kadarı da.
@Harunnn60 @BesaleT ne tarafsız bir jüri o. Yunanlar yine Kıbrıs'a verdi, halkının vereceği gibi.![]()
zaten geçen yıl ermenistanı desteklemiştimGeçen yılki temsilcisi.![]()
Çiğdem tahminlerde bu sene çuvalladın.![]()
sen sevmediysen iş vardır![]()
geçen yıl finalde hepsini tek tek sahne performans bakıpta değerlendirmiştim bu yıl şarkıları dinlemedim bile racaptan hızlıca bakmıstımgeçen seneki tahminleri hogathanın![]()
Aynen ortodox kardeşlerine 1 bile vermedi, ermeni jüriler ne yemiş içmiş oylamış acaba.Ermenistan bile Bulgaristan'a değil Portekiz'e veriyor![]()
![]()
yeni bişey söyle barigeçen yıl finalde hepsini tek tek sahne performans bakıpta değerlendirmiştim bu yıl şarkıları dinlemedim bile racaptan hızlıca bakmıstım![]()
![]()
![]()
türkiyesiz tadı yok ayoll![]()
Biz de olsak Azerilere verirdik yan, o yüzden çok suçlayamıyorum.Yunanlılardan bahsediyoruz please.![]()
bulgaristanın sunucusu yarışsa nolurduki
yalnız ben bu portekizleri falan dinlemedim yarı finalde yarışanalra bakmıstım bunlar orda yoktuyeni bişey söyle baritürkiye en son katıldığında kısa şortla dolaşıyordum o günden beri yok işte yeni bir haber değilki bu
)
Bana da öyle geliyor.Bence televotingde Portekiz 2 ve ya 3. yere inecek. Bakın görün. @BesaleT @Harunnn60