Alman abla hojdur amma banenaa. Siz şarkı söylemeyin abi, gidin Mercedes yapın, BMW yapın, bizim uzun adamla uğraşın ama şarkı söylemeyin.

Azerbaycan yeniden worldwide TT listesinde. Romanya ise hızlı giriş yaptı 2.sırayı kaptı Portekiz ve İspanya'dan sonra.

oyuncu oylarınızı gönderdiniz dimi hepiniz 3 mayısta ya da 4amyısta özel mesaj kutunuza gelmiş olmalı liste harun melunu sen göndermedin biliyorum suyun ısındı
berkan sen yerli dizi izliyor muydun
gönderdim demştm ya bir zahmet mesaj bölmesine bak burdan tahmin yürüteceğine tosbağa

oyuncu oylarınızı gönderdiniz dimi hepiniz 3 mayısta ya da 4amyısta özel mesaj kutunuza gelmiş olmalı liste harun melunu sen göndermedin biliyorum suyun ısındı
berkan sen yerli dizi izliyor muydun
Bir ara cesur ve güzele bakıyordum da bıraktım.

gönderdim demştm ya bir zahmet mesaj bölmesine bak burdan tahmin yürüteceğine tosbağa
sana gıcıklık olsun diye yaptım
neyse @BesaleT vatanım sensin izliyordu belki fi de izliyordur oy kullanırmısın
@mesmeso61 sen göndermiştin dimi seni @FaJi ile karıştırabiliyorum

bu arada çiğdemin haremi çıktı galiba ukrayna çıkınca ortalık koktu.ss

Alman abla hojdur amma banenaa. Siz şarkı söylemeyin abi, gidin Mercedes yapın, BMW yapın, bizim uzun adamla uğraşın ama şarkı söylemeyin.
şarkı berbattı kıza yazık oldu
almanların arada bir güzel şarkıları çıkıyorda o araya denk gelmek nasip olmadı bir türlü

Ev sahipi
Ukrayna - 2/10

Berbat, hadi boş kalmasın siz temsil edin denilmiş resmen.
2 puan da o kafa için sahnedeki.

22-Ukrayna
Yook bu şarkıyla hiç bir şey elde edemezler.
7/10

ben fiye oy vermedim fiktiret fiyi dedim iyi demişmiyim
özel tv yarışıyormuydu senin yarışmanda

İzliyorum Fi'yi de ama oyları kullanmıştım ben.

Manga neredesin be gülüm?

Ukrayna'yı sevdim ben. 8/10

Ve Belçika geliyooor.

Umarım bu sefer iyi okur.

22 - Ukrayna
Valla gecenin değişik şarkılarından oldu bir farklılık da iyi oldu ama pek bir şey olmaz bu şarkıyla.
6.5/10