Yes chef…
Daha çok özleyeceğiz gibi. Var mı şöyle kaliteli bir gençlik dizisi daha..?
Bence tam tersi ve çoğu kişi öyle diyor. Ama tabii sana da saygı duyarım.Son zamanların en balon gençlik dizisi diyebilirim Elite'nin ilk 3 sezonu bin kat daha iyi.
Aynen hepimizin farklı düşünceleri var ama dostça bir tavsiye olaylara populist bir yaklaşımla yaklaşma senin değil çoğunluğun sevdiği şeyler ile değerli vaktini harcarsın.Bence tam tersi ve çoğu kişi öyle diyor. Ama tabii sana da saygı duyarım.
Öyle yaklaştığımı kim söyledi. O senin görüşün. Popülerlik ile alakası yok. Konusu vb. çok iyi bu dizinin. Elite'a bin basar. Neyse saygı duyarım.Aynen hepimizin farklı düşünceleri var ama dostça bir tavsiye olaylara populist bir yaklaşımla yaklaşma senin değil çoğunluğun sevdiği şeyler ile değerli vaktini harcarsın.
Succession’ı izlemeye kıyamıyorum. Aynı şeyi Better Call Saul’da da yaşamıştım. (onun da son sezonunu henüz izlemedim…)Yes chef…
Diziyi, Sydney Sweeney’i ama en çok Zendaya’nın müthiş oyunculuğunu… Sam Levinson’ın The Idol’ı, grev falan derken 2025’te gelecekmiş sanırım yeni sezon, özlemeye devam edeceğiz gibi gözüküyor bir süre daha.
Succession üstü The Bear ile birlikte kaliteli dizi açlığımızı biraz dindirdik neyse ki.