eTV eTV'den Yepyeni Yarışma 'Fikir Cambazı'

Tamam bekliyoruz sakalsız çirkin hallerini

Çok iddialı laflar ediyorsun ilk haftada elenmezsin umarım.
Doğru evet öyle ilerleyecek yarışma bir taraf bir fikri seçecek diğer taraf diğer fikri yoğurt kara mı ak mı gibi
katılmana sevindim senin gibi sakallı aman bilgili kişilere ihtiyaç var

Güzel görünüyor @Aserat baktın senin dizilerde falan iş yok en yüksek bütçeli programa yatırım yapmaya başladın

Benim her halim güzel bunu sen de ben de biliyoruz bu yüzden çok da şaapmamak lazım.
Tamamen kesmedim la öyle bi algı olmasın kısalttım sadece kirli sakal tabirinin tam karşılığı işte.
Bu yaştan sonra sinek kaydı gezemem beyaz saçlarıma ayıp.

Yarışma için iddiamda kararlıyım. Tabi halkın algısı da önemli göreceğiz artık.
Belirlenen konular güzel çelişkili konular olsun ki fikirler arasında doğruluk veya yanlışlıkta uçurum olmasın. Sana güveniyorum bu konuda.

Çok merak ettim özelden bir fotonu atsana.

Kanka kim ne derse desin sakal erkeğin maskesi he kendimden biliyorum hoş öyle ahım şahım bir yakışıklılığım da yok ama sakal yine örtüyor güzelleştiriyor az buçuk
Askere gidince gezersin

Halkın algısını üyelere torpil geçmemek adına düşüreceğiz. Yani örnek veriyorum program yayınlanırken isimlerinizi vermeyeceğim. Örneğin birinize Mavi diğerinize Kırmızı diyeceğim. Hangisi en iyi fikir cambazı diyeceğim.

Çok yakışıklı kanka tam janti

İyice meraklandım çabuk at.
@MEnes

Bir düşüneyiiim peki tamam gönderiyim seni mi kırcam.

Valla öyle sakalsız düşünemiyorum kendimi.
Bir kaç arkadaş komple kesti çocuk gibi olmuşlardı o hale gelmek zor olacak askerde tabi gidersem.

Ben atim mi @MEnes
en iyisini seçerim
Ben bu pm den resim eklemeyi çözemem gibi duruyor zaten sen de gönder çözebilirsem ben de gönderirim.

Tamam

Ben atim mi @MEnes
en iyisini seçerim
Üçlü grup kurun o zaman yani konuşma kutusu.

Bekliyorum.

Dizilerimiz de çok şükür bomba gibi gidiyor da yeni yapım olduğu için bir tık daha ön planda.

gönüllüydüm ben hemen çıkartmışsın insan biraz beklerdi deniz iyi oylarım tmm