O zaman ben dır dır etmeye devam.Ölümlü dünya yani yarına çıkacağımız bile belli değilken nasıl vereyim Ama vermiş gibi say sen.
O zaman ben dır dır etmeye devam.Ölümlü dünya yani yarına çıkacağımız bile belli değilken nasıl vereyim Ama vermiş gibi say sen.
İstersen senaryoyu sen yaz eTV'de yayınlayalım benden çok istiyorsun. İyi iş çıkabilir senden de.O zaman ben dır dır etmeye devam.
Hayır sen yaz, sanki çok işin var. Ben sana destek olurum.İstersen senaryoyu sen yaz eTV'de yayınlayalım benden çok istiyorsun. İyi iş çıkabilir senden de.
Senaryo dediğin hık deyince yazılmıyor işte o kadar kolay değil. 2. sezon olursa sürpriz yaparım duyurmam önceden.Hayır sen yaz, sanki çok işin var. Ben sana destek olurum.
Ekim'de eTV'de başlıyor yani ne zaman ne mekan olarak dağıtması bu programı ilgilendirmez.MusicSurvivor gelince bunların hepsini dağıtacak @Çiğdem
Yeni dizim için kanalında yer var mıEkim'de eTV'de başlıyor yani ne zaman ne mekan olarak dağıtması bu programı ilgilendirmez.
O konuyu birkaç güne yönetim kurulu toplantısında ele alacağız.Yeni dizim için kanalında yer var mı
Yarın 20.00'de rahat rahat aç işte bu saatte final mi olur.Birazdan final konusunu acacagim, sorry.
Yarin evde degilim.Yarın 20.00'de rahat rahat aç işte bu saatte final mi olur.
O zaman çarşamba da açabilirsin final öncesi dinlenip enerji toplasın insanlar.Yarin evde degilim.
Hadi bakalım, inşallah bu tutar@Çiğdem @xBUGRAx @mrt-06 @serhatt @Yiğitt @Bully @Özgür @xemrexxx @kerem @Dosi @alperuz @denizz19 @Angelica @Forumdash @Sherlock @Turkuazz @batuhankaralar @Ahmed @xdragxx @eskici @Harunnn60 @Hachiko @mesmeso61 @MasacRE @dreamy @The_Erinch @Maskeli Fedai @Emre Ozansoy @emreemreu @Araf @Tolstoyevski @MEnes @DarkLegenD @S.G.A.T. @hayret bi şey @DR @MayısKralı @Felon @ozmoturk @offensive @tolgab @DarkLegenD @soo @12.Adam @yigit_00 @YıldırıM @phoebebuffay @emrecnn
Niye bugün olmazmis.O zaman çarşamba da açabilirsin final öncesi dinlenip enerji toplasın insanlar.
Üç kanal birden program veya tanıtım yayınladı yeter bu kadar rekabet. Ama dinlenme konusuna da katılıyorum acelemiz yok ya.Niye bugün olmazmis.
Diğeri tanıtımıyla rekor kırdı bunun kendisi kırar umarım.Hadi bakalım, inşallah bu tutar
Teşekkürler. Düşünmek yetmez çünkü sensiz olmaz o yüzden sana da teklif götüreceğim bir ara.Katılmayı düşünecek kadar beğendim içeriği. Belki katılırım, hayırlı olsun. @Aserat
Adı Gülşen'in şarkısı olan yarışmaya mecburen katılman lazım yoksa nasıl fansın derler adama. Kalp de at bari onun hatrına.Hayırlı olsun ilgimi çekti katılabilirim
Ha kalp ha beğeni ne fark eder ama attım neyseAdı Gülşen'in şarkısı olan yarışmaya mecburen katılman lazım yoksa nasıl fansın derler adama. Kalp de at bari onun hatrına.