Hep @Dosi'den dolayı. Neyse sağol.Ha kalp ha beğeni ne fark eder ama attım neyse
Hep @Dosi'den dolayı. Neyse sağol.Ha kalp ha beğeni ne fark eder ama attım neyse
Teşekkürler.Hayırlı olsun iyi etkinlik 🤗
O zaman ilk bölüme seni alalım gitmeden çıksın aradan.@Aserat hayirli olsun, yetisirsem gitmeden beni de konuk alirsin belki.
Biri Bizi Gözetliyor'a noldu?
Kanal D farkını ortaya koymuş.İtiraflar konusuna dalınca burayı gözden kaçırdın galiba aşko. @Yiğitt
Eğlencelik bir yarışmaya hile karıştıracak insanlarla aynı forumda olmadığıma inanmak istiyorum.Yaa google sorup tek seferde bilmek varken ne "tutturması" @Aserat
Iy ona bağlamasan olmaz.ssKanal D farkını ortaya koymuş.
Konuk oluruz biz de.
Konuda sen bağlamışsın tatlım, sen yazmasan ben o programın içeriğini bilmezdim ki bağ kurayım.Eğlencelik bir yarışmaya hile karıştıracak insanlarla aynı forumda olmadığıma inanmak istiyorum.
Iy ona bağlamasan olmaz.ss
Ay tamam tamam. Bizimki ondan daha iyi ve eğlenceli olacak ama.Konuda sen bağlamışsın tatlım, sen yazmasan ben o programın içeriğini bilmezdim ki bağ kurayım.
Ben ne alaka be 😱 bak beni gaza getirme reytingleri altüst edecek formatlarla gelirim.Hep @Dosi'den dolayı. Neyse sağol.
Hayat bu kadar naif değilEğlencelik bir yarışmaya hile karıştıracak insanlarla aynı forumda olmadığıma inanmak istiyorum.
Iy ona bağlamasan olmaz.ss
71 di en son fiziksel yaşı için abaküs lazım ama görüntü 35 🤪Ajda Pekkan beni aşar
Valla reklamlarda fiziksel yaşi da 35 gibi71 di en son fiziksel yaşı için abaküs lazım ama görüntü 35 🤪
Gerdire gerdire...artık yerde kalmadı .. en son 35 e indiValla reklamlarda fiziksel yaşi da 35 gibi
Evet ama forumdakiler öyledir.Hayat bu kadar naif değil