O zaman ben dır dır etmeye devam.Ölümlü dünya yani yarına çıkacağımız bile belli değilken nasıl vereyimAma vermiş gibi say sen.
![]()
O zaman ben dır dır etmeye devam.Ölümlü dünya yani yarına çıkacağımız bile belli değilken nasıl vereyimAma vermiş gibi say sen.
![]()
İstersen senaryoyu sen yaz eTV'de yayınlayalım benden çok istiyorsun.O zaman ben dır dır etmeye devam.![]()
Hayır sen yaz, sanki çok işin var.İstersen senaryoyu sen yaz eTV'de yayınlayalım benden çok istiyorsun.İyi iş çıkabilir senden de.
![]()
Senaryo dediğin hık deyince yazılmıyor işte o kadar kolay değil.Hayır sen yaz, sanki çok işin var.Ben sana destek olurum.
![]()
Ekim'de eTV'de başlıyor yani ne zaman ne mekan olarak dağıtması bu programı ilgilendirmez.
Yeni dizim için kanalında yer var mıEkim'de eTV'de başlıyor yani ne zaman ne mekan olarak dağıtması bu programı ilgilendirmez.![]()
O konuyu birkaç güne yönetim kurulu toplantısında ele alacağız.Yeni dizim için kanalında yer var mı![]()
Yarın 20.00'de rahat rahat aç işte bu saatte final mi olur.Birazdan final konusunu acacagim, sorry.![]()
Yarin evde degilim.Yarın 20.00'de rahat rahat aç işte bu saatte final mi olur.![]()
O zaman çarşamba da açabilirsin final öncesi dinlenip enerji toplasın insanlar.Yarin evde degilim.![]()
Hadi bakalım, inşallah bu tutar@Çiğdem @xBUGRAx @mrt-06 @serhatt @Yiğitt @Bully @Özgür @xemrexxx @kerem @Dosi @alperuz @denizz19 @Angelica @Forumdash @Sherlock @Turkuazz @batuhankaralar @Ahmed @xdragxx @eskici @Harunnn60 @Hachiko @mesmeso61 @MasacRE @dreamy @The_Erinch @Maskeli Fedai @Emre Ozansoy @emreemreu @Araf @Tolstoyevski @MEnes @DarkLegenD @S.G.A.T. @hayret bi şey @DR @MayısKralı @Felon @ozmoturk @offensive @tolgab @DarkLegenD @soo @12.Adam @yigit_00 @YıldırıM @phoebebuffay @emrecnn
Niye bugün olmazmis.O zaman çarşamba da açabilirsin final öncesi dinlenip enerji toplasın insanlar.![]()
Üç kanal birden program veya tanıtım yayınladı yeter bu kadar rekabet.Niye bugün olmazmis.![]()
Diğeri tanıtımıyla rekor kırdı bunun kendisi kırar umarım.Hadi bakalım, inşallah bu tutar![]()
Teşekkürler.Katılmayı düşünecek kadar beğendim içeriği. Belki katılırım, hayırlı olsun.@Aserat
Adı Gülşen'in şarkısı olan yarışmaya mecburen katılman lazım yoksa nasıl fansın derler adama.Hayırlı olsun ilgimi çekti katılabilirim![]()
Ha kalp ha beğeni ne fark eder ama attım neyseAdı Gülşen'in şarkısı olan yarışmaya mecburen katılman lazım yoksa nasıl fansın derler adama.Kalp de at bari onun hatrına.
![]()