Etkinliklerde Aynı Anda Maximum 5 Grup Açma Sınırının Kalkması Talebi.

The_Erinch

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,565
Puanı
1,060
Zamanında bir etkinlik yaptığımızda 5 den fazla grup olduğunda rahatça açabiliyor ve tüm grupları aynı anda üyelere sunabiliyorduk.

Sonra ne oldu; Benim SüperKahraman etkinliğimin ortasında Etkinlik Kuralları geldi; çeşitli düzenlemeye gidildi.

Şimdi zaten birçok konudan bildirim alıyoruz yada ana sayfamıza birçok konu düşüyor.

Ayda 3 5 defa bir anda 10 tane bildirim alsanız size ne zararı oluyor?

Ben ilk 5 grubu açıyorum; bir gün bekleyip diğer grubu açıyorum.

Üye o an görüp istiyorsa oy veriyor...Sonra diğer gruplar geliyor. Üye online olmuyor; karıştırıyor;istemiyor birçok neden olabiliyor ve kopukluk olabiliyor.

Biranda hepsini oylamak ve aradan çıkarmak daha kolay değil mi?
Ben mi yalnış düşünüyorum?

Son düzenleme:
Sadece tek bir etkinlik varsa en azından 8 ve aşağısı konular açılacaksa bölünmese fena olmaz :A
Bu konuda yönetim olarak bir karar alabildiniz mi? @fav10.net
şuna artık net cevap verebilirim.
Zamanında yazmış olduğum mesaj geçerli.

Eğer sadece bir etkinlik varsa 1 günde 10 konuda açılabilir ama aynı anda değil. Önce 5 konu açılıp, diğer konuları bir kaç saat sonra açarız.
@Bully ile son etkinliği bu şekilde yürüttük ve kötü durmadı (biz genelde 4-4 olarak gittik)
@The_Erinch

şuna artık net cevap verebilirim.
Zamanında yazmış olduğum mesaj geçerli.

Eğer sadece bir etkinlik varsa 1 günde 10 konuda açılabilir ama aynı anda değil. Önce 5 konu açılıp, diğer konuları bir kaç saat sonra açarız.
@Bully ile son etkinliği bu şekilde yürüttük ve kötü durmadı (biz genelde 4-4 olarak gittik)
@The_Erinch
Ben genelde gece yarısı öncesi ve sonrası yapıyorum.
Eğer aynı günde süre boşluğu verilerek açmada sorun yoksa bana daha çok uyar.

Ben genelde gece yarısı öncesi ve sonrası yapıyorum.
Eğer aynı günde süre boşluğu verilerek açmada sorun yoksa bana daha çok uyar.
Evet. Dediğim gibi senden başka etkinlik yoksa bu şekilde yaparsın.
Yakında En Favori Üye başlayacak. Orda eskisi gibi ilk tur 10 konu olmayacağı için bu kuralı düşünmeme gerek yok ama diğer etkinliklerde bu şekilde ilerlerim.

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
Evet. Dediğim gibi senden başka etkinlik yoksa bu şekilde yaparsın.
Yakında En Favori Üye başlayacak. Orda eskisi gibi ilk tur 10 konu olmayacağı için bu kuralı düşünmeme gerek yok ama diğer etkinliklerde bu şekilde ilerlerim.
Kimsenin haberi olmadığı hızlı bir etkinliğim var planlamamda.Onu sürebilirim senin etkinlikden önce o zaman.Zaten benimkiler hızlı ve kısa oluyor.

• Beğendim
Reactions: Dosi