Etkinliklerde Aynı Anda Maximum 5 Grup Açma Sınırının Kalkması Talebi.

The_Erinch

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
34,711
Puanı
1,060
Zamanında bir etkinlik yaptığımızda 5 den fazla grup olduğunda rahatça açabiliyor ve tüm grupları aynı anda üyelere sunabiliyorduk.

Sonra ne oldu; Benim SüperKahraman etkinliğimin ortasında Etkinlik Kuralları geldi; çeşitli düzenlemeye gidildi.

Şimdi zaten birçok konudan bildirim alıyoruz yada ana sayfamıza birçok konu düşüyor.

Ayda 3 5 defa bir anda 10 tane bildirim alsanız size ne zararı oluyor?

Ben ilk 5 grubu açıyorum; bir gün bekleyip diğer grubu açıyorum.

Üye o an görüp istiyorsa oy veriyor...Sonra diğer gruplar geliyor. Üye online olmuyor; karıştırıyor;istemiyor birçok neden olabiliyor ve kopukluk olabiliyor.

Biranda hepsini oylamak ve aradan çıkarmak daha kolay değil mi?
Ben mi yalnış düşünüyorum?

Son düzenleme:
Ben konu açan değil ama ana sayfama düşen üye bakımından yorumlarsam açıkçası 5 konu kuralı gayet iyi, ana sayfa sadece üyelere değil forum dışı ziyaretçilerin de görüntülediği bir yer. O kadar yığılmaya gerek var mı? Ben olmadığını düşünüyorum, kural iyi görünüyor.

Etkinlik yürüten biri olarak konuları bölmek bazen zor geliyor. Özellikle 6 veya 8 konu kalıp oylamada seçenekler az ise.
En favori üye etkinliği misal 24 saat olmadan zaten %98 tüm oylar gelmekte ve bölündüğü için 2 günde bitecek bir tur 4 güne yayılıyor.
Bu kuralın gelmesi aslında o an bir kaç etkinlik birden vardı ve rahatsız olanları da bundan dolayı anlıyorum.
Sadece tek bir etkinlik varsa en azından 8 ve aşağısı konular açılacaksa bölünmese fena olmaz :A

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
Ben konu açan değil ama ana sayfama düşen üye bakımından yorumlarsam açıkçası 5 konu kuralı gayet iyi, ana sayfa sadece üyelere değil forum dışı ziyaretçilerin de görüntülediği bir yer. O kadar yığılmaya gerek var mı? Ben olmadığını düşünüyorum, kural iyi görünüyor.
Yiğitcim; Etkinlik yapan @Dosi @Tolstoyevski ve Benim bu aralar. Ve etkinliklerde hergün yada her hafta olmuyor.
Ben anlık olacak bir yığılmanın zararı olacağını düşünmüyorum.

Ama elbetteki sizlerin görüşleri önemli neticede forumu birlikte kullanıyoruz.
------

Etkinlik yürüten biri olarak konuları bölmek bazen zor geliyor. Özellikle 6 veya 8 konu kalıp oylamada seçenekler az ise.
En favori üye etkinliği misal 24 saat olmadan zaten %98 tüm oylar gelmekte ve bölündüğü için 2 günde bitecek bir tur 4 güne yayılıyor.
Bu kuralın gelmesi aslında o an bir kaç etkinlik birden vardı ve rahatsız olanları da bundan dolayı anlıyorum.
Sadece tek bir etkinlik varsa en azından 8 ve aşağısı konular açılacaksa bölünmese fena olmaz :A
Doğru bir tespit; aynı anda 3-4-5 etkinlik olduğunda çok doğru aynı anda 30 40 bildirim,anket karmaşa,kaos olabilir ama ortada 1 yada 2 etkinlik varken;biranda şipşak bitmesi herkese yarar diye düşünüyorum.

Etkinlikle uğraşmadığım için bilmiyordum. Ekranı dolduruyor çok bildirim geliyor gibi şeylerden şikayetçi olan biri değilim. O yüzden olumlu oy

Fikir sunmaya gerek yok aynı şekilde devam etsin diyorlar olan sistemi savunuyorlar işte :A Anti tez üretmesi gereken +1 diyenler..
Ben ve @Dosi sunduk zaten; +1 veren birkaç kişide yukarıda nedenlerini yazmış.
Eski sistem mesela neden seni rahatsız ediyor bunu söyleyebilirsin ,o yüzden bu sefer Seninle Değilimmm 🙃 :A🙃

Mesela Bildirimlerden Rahatsız Oluyorum
Mesela Ekranıma Biranda Okadar Konu Gelmesinden Rahatsız Oluyorum
Mesela Etkinlik Sevmiyorum bla bla bla bla :Z :Z :Z

Ben ve @Dosi sunduk zaten; +1 veren birkaç kişide yukarıda nedenlerini yazmış.
Eski sistem mesela neden seni rahatsız ediyor bunu söyleyebilirsin ,o yüzden bu sefer Seninle Değilimmm 🙃 :A🙃

Mesela Bildirimlerden Rahatsız Oluyorum
Mesela Ekranıma Biranda Okadar Konu Gelmesinden Rahatsız Oluyorum
Mesela Etkinlik Sevmiyorum bla bla bla bla :Z :Z :Z
İkinci seçenek :A Diğer konular aşırı geri planda kalıyor. Ama atıyorum bazı durumlarda tolere edilebilir atıyorum proje gereği 5 değil 6 tane açılması gerekiyordur o zaman izin verilebilir.

İkinci seçenek :A Diğer konular aşırı geri planda kalıyor. Ama atıyorum bazı durumlarda tolere edilebilir atıyorum proje gereği 5 değil 6 tane açılması gerekiyordur o zaman izin verilebilir.
Bak nasıl güzel cevap verdin..Ahhh Aykuttt kulağını çekecem.:F:F:F
Çözümle gelince muazzam oluyor 🤩 🤩 🤩 👏 👏 👏
------

Bak nasıl güzel cevap verdin..Ahhh Aykuttt kulağını çekecem.:F:F:F
Çözümle gelince muazzam oluyor 🤩 🤩 🤩 👏 👏 👏
Atma Ziyaaaa diyesim geldi @xdragxx :F:F:F:F

• Güldürdün
Reactions: xdragxx