Pirinç falan da bitki sayılırGenelde makarna, pilav (pirinç), baklagiller, çorba falan.
Pirinç falan da bitki sayılırGenelde makarna, pilav (pirinç), baklagiller, çorba falan.
Niye tüketmiyon?Et tabi ki tüketmiyorum.
Niye tüketmiyon?
------
İkisini de tüketiyorum ikisini de çok seviyorum
Yine insanların kafasını karıştırmaya yönelik bir cümle bravoCümlenin devamını okusan yanlış yazdığımı anlardın
Yine insanların kafasını karıştırmaya yönelik bir cümle bravo
Tek makarna ile besleniyorsun öyle miSen de beni hiç yemek yemiyor zannediyorsun abi. Ama her öğün makarna yesem yeterli olur.
@Cervantes Allah @cehennet ' e merhamet versin onun tuzağına düşmek kimseye nasip olmasın inşallah
Bende hiç anlamam öyle şeylerdenTuzak mı? Hiç anlamadığım şeyler.😱
Olaya son noktayı koymuşsun ablam😁😀😂Ot derken maydanoz, naneyi kastetmiyorum anket. Baklagil olabilir, pirinç olabilir en azından sabah kahvaltısında zeytin olur. Hepsi otcul yaşayana uygun şeyler bunlar. Ot tüketmiyorum demek saçma bence.
Bende hiç anlamam öyle şeylerden
Olaya son noktayı koymuşsun ablam😁😀😂
Tuzak ne demek? Ben bilmiyorum gerçekten bilmediğim için çok üzülüyorumSen mi? Baş çekensin
Bilirim bilmez olur muyum hiçHer zaman bilirsin
Hamsiyi kılçıklı yok etmeyen bizden değildir...Her ikiside...
Ama Ot da Yoğurtsuz tüketemem.
Kabuska yemekde zorlanırım kokusundan dolayı birde bamba bazan çok sümüklü olabiliyor. Onun dışında yoğurt olduğu sürece ot yerim.
Ete gelince Yağlı et ile aram yok;sadakat yiyemiyorum.
Balıkda da @dreamy @MEnes den gelen üşengeçlikle kılçık yoruyor o yüzden kılçıksız temiz balıklar tercihim. Mezgit mesela