- Reaksiyon puanı
- 3,666
- Puanı
- 410
Sen de beni hiç yemek yemiyor zannediyorsun abi. Ama her öğün makarna yesem yeterli olur.
Et. Ot yenilmez.
+666Et.
Salata nadiren tüketirim. Yokluğunu hiç aramam.
Sebze yemeklerini çok yemem ama bir kaç favorim var fakat hangisi daha çok sorusuna et.
Ne yiyorsunBugüne kadar hayatımda hiç bir şekilde et yemedim, yemem de. Ot da pek sevmem. O yüzden hiç biri.
Haklısın, ben yanlış anlamışım o zaman. Ara sıra ot tüketiyorum diyeyim o zaman. Yine de öncelik etin.Her ikisi de.
Ot derken maydanoz, naneyi kastetmiyorum anket. Baklagil olabilir, pirinç olabilir en azından sabah kahvaltısında zeytin olur. Hepsi otcul yaşayana uygun şeyler bunlar. Ot tüketmiyorum demek saçma bence.
Et tabi ki tüketmiyorum. Kurbanda ciğer güzel gidiyor. Balık seviyorum genelde.🙂
------
Seni görüp yazdım uzun uzun açıklamalı mesajımı
Haklısın, ben yanlış anlamışım o zaman. Ara sıra ot tüketiyorum diyeyim o zaman. Yine de öncelik etin.
Bizde çözemedik henüz 😂😂😂😂Ne yiyorsun
İzmitlime bak sen olaya nasıl felsefik, idolojik, marksist, kapitalist bakmış 🤭🤭😁😁😁Bazı insanlar kendilerini çok kaliteli göstermek için böyle şeyler söylüyor . Sen öylesin demiyorum ama genellemeye bakarsak Bu tavır mevcut. Bu tarz tavırlar hoşuma gitmediği için hemen duruma atladım
Bizde çözemedik henüz 😂😂😂😂
------
İzmitlime bak sen olaya nasıl felsefik, idolojik, marksist, kapitalist bakmış 🤭🤭😁😁😁
Diye diye İzmitli yapacağım seni 😁 Not: Dışı Çikolata, İçi Pişmaniye olan besin maddesinden yemeden başka yere tayin olma.Fikirlerimi özgürce ifade etmemi sağlayan platform kurucusuna teşekkürler (İzmitli değilim ben. )
Not
Diye diye İzmitli yapacağım seni 😁 Not: Dışı Çikolata, İçi Pişmaniye olan besin maddesinden yemeden başka yere tayin olma.
Genelde makarna, pilav (pirinç), baklagiller, çorba falan.Ne yiyorsun
Kalanı serum 🤣🤣🤣Genelde makarna, pilav (pirinç), baklagiller, çorba falan.