'Şımarık' TV'de İlk Kez ATV'de!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,402
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
GbZR9wVaoAAslYa

Kunay Film'in ilk uzun metrajlı filmi 'Şımarık', TV'de ilk kez ekrana geliyor.

Yönetmen koltuğuna Onur Ünlü'nün oturduğu, başrollerinde Kerem Bürsin ile Melis Sezen'in yer aldığı 'Son of a Rich' adlı 2019 yapımı yabancı filmden ülkemize uyarlanan film, TV'de ilk kez ATV'de ekrana gelecek.

Şımarık, TV'de ilk kez cumartesi 20.00'de ATV'de!

kesinlikle .

^janra baglaminda son donemde net olarak keyif aldigim bir filmdi. humor tarafi guzeldi.

emegi gecen set onu set arkasi herkesi tebrik ederim.
Son sahneleri hariç çerezlik bir işti, yorum konusunda da yazmıştım. Ama onun dışında izlenebilecek bir iş.

Son sahneleri hariç çerezlik bir işti, yorum konusunda da yazmıştım. Ama onun dışında izlenebilecek bir iş.
hmm. malesef -son sahneleri- hatirlamiyorum .

goreceli elbette , ^bence cerezligin de uzerin de bir matematigi var bu filmin. < >
hikaye nin ele alinis seklini > klise yerli romkom filmlere nazaran >
''yerli bu janra filmler ^cercevesinde'' ozgun/farkli buldum.
ki, zaten film , ^yabanci bir filmin yerli uygulanisi olarak ,bu durumun uzerinden layikiyla gelmis .

bu tur filmlerin daha da artmasi gerekir.
ben bu tarz hikayeli 2 film hatirliyorum, biri abd digeri ingiliz isi .
bu izlediklerimde basroller gecmise isinlaniyordu,,bizim yerli de ise, bu durum hosuma giden bir denklemle ele alinmis buldum,< > baba nin oglu yola getirmek/ders icin > devasa gecmis_zaman platosu kurma fikri. yazarken bile hatirladim. :F :X .
plato da yonetmenin cok sevdigim erkan kolcak olmasi da guzel bir secimdi, ozellikle kendisi dolayli ^replikler tadinda yapilmisti. :ok: