Hayır güzel değik makyajlı güzel değil cidden Esra çok daha güzel.Güzel yani Ariana.![]()
Hayır güzel değik makyajlı güzel değil cidden Esra çok daha güzel.![]()
Seveceğim biri olsun sarışın.Off tamam. Cicilik beğenmediniz madem yeni birini gtiriyorum size.Birazdan yeni bir ismin konusunu açacağım.
![]()
hahahah ayyy demedim ben öyle birşey bee
@Billy Kane olayı biraz çözmüş aslında bu kız güzel olmak istiyorsa olabilir yani bana bir zararı yok
ahhh @vadikızı en mantıklı yorumu yapmış gerçi benim gözlerim kara kız sarısın fotolarda ışıkta yeşil gibi görünüyorda aslında akra ama olsun kara gözlerime kurban olsun @Billy Kane hatta @sokak sanati @EFE UYSAL hepsi kurban olsun @vadikızı na katılıyorum ben en mantıklı o konuşmuş burada![]()
kara cnm bazı fotolarda renkli gibi görünüyor orjineli siyah ama daha güzel zeytin gbikaramı kız senin gözleri ben yeşil sanıyordum![]()
kara cnm bazı fotolarda renkli gibi görünüyor orjineli siyah ama daha güzel zeytin gbi![]()
sarısın olan bazı fotolarımda ışık ldığından renkli gibi görünüyoroyy zeytin gibi demek allah allah kız nasıl gözüm varmış
siyahı yeşil görmüşüm ben![]()
sarısın olan bazı fotolarımda ışık ldığından renkli gibi görünüyor
ama çoğu fotomda siyah olduğu belli yani![]()
Esraya çikin diyor kıskanç çiko.allah allah ben dikkatli bakmadım demekki
kim bilir kimi üşünüyordun yineallah allah ben dikkatli bakmadım demekki
Esraya çikin diyor kıskanç çiko.![]()
![]()
kim bilir kimi üşünüyordun yine
gözlerim çok güzeldir![]()
Bak sana aşık ablam Çiko.ayy desin birşey olmaz esra onun demesiyle çi rkin olmaz
kimi düşüneyim be kimseyi düşünmüyordumm benn
sen güzelsin yaa![]()
Billmem artık.