Esra Bilgiç Resimleri

Dizide güzeldi ama buradaki ftoları gerçekten kötü.:F
Ay sen yorum yapma ne anlarsın bir full makyaj ve destek alsında gör. :A Doğallığı bile çok güzel Esranın resmi sayfasına gir yorumlara bak belki anlarsın bizi. :A :F :F :F

Sizin güzel dediklerinizi biz kız listemizde kezban diyerek üstünü çiziyorduk. :A
At olduğun için böylesin geri kafalısın biraz esnek ol mesela Adriana makyajsız bile çok kötü bu bile ondan daha iyi. :A

@Çiğdem- bu kıza güzel mi dedin cidden.😱 Sen bu işten anlıyorsun sanıyordum.
Artık @Nisa sana kaldık. Nisa hayatta beğenmez bu kızı. Fahriye seven biri kesin beğenmemeli.:Z

Ay sen yorum yapma ne anlarsın bir full makyaj ve destek alsında gör. :A Doğallığı bile çok güzel Esranın resmi sayfasına gir yorumlara bak belki anlarsın bizi. :A :F :F :F

At olduğun için böylesin geri kafalısın biraz esnek ol mesela Adriana makyajsız bile çok kötü bu bile ondan daha iyi. :A
Adriana makyajsız kötü olduğu için Acun'a "evet" dedi :F

Geri kafalılığa devam çok geride kalmışın Adriana bile makyajsız daha kötü Esra bir makyaj yapsında destek alsın o zaman göre Çiko doğruları söylüyor senin gibi zevksiz değil. :A

@Çiğdem- bu kıza güzel diyorsa gerçekten kıskanmadığı için diyordur.:A
Neyse ben dizi izliyorum. Çiğdem gelince görüşürüz.:F

@Çiğdem- mim güzel tabii onun yeşil gözlerine kurban ol sen emii:D:D:D
cigdem kendisinden cirkin kizlara guzel diyor ona gore en guzeli kendisi. :F
@Çiğdem- bu kıza güzel mi dedin cidden.😱 Sen bu işten anlıyorsun sanıyordum.
Artık @Nisa sana kaldık. Nisa hayatta beğenmez bu kızı. Fahriye seven biri kesin beğenmemeli.:Z
Hemde çok güzel diyor. :A
hahahah ayyy demedim ben öyle birşey bee :F:F:F

@Billy Kane olayı biraz çözmüş aslında bu kız güzel olmak istiyorsa olabilir yani bana bir zararı yok :A:A:A

ahhh @vadikızı en mantıklı yorumu yapmış gerçi benim gözlerim kara kız sarısın fotolarda ışıkta yeşil gibi görünüyorda aslında akra ama olsun kara gözlerime kurban olsun @Billy Kane hatta @sokak sanati @EFE UYSAL hepsi kurban olsun @vadikızı na katılıyorum ben en mantıklı o konuşmuş burada :A:A:A

Forum İstatistikleri

Konular
173,090
Üyeler
8,483
Son Üye
justking