Hiç desteği olmadan böyle güzel bir star olduğunda full makyaj yapıldığında yorumunu merakla beklicem bakalım ne dicen.![]()
Dizide güzeldi ama buradaki ftoları gerçekten kötü.
Hiç desteği olmadan böyle güzel bir star olduğunda full makyaj yapıldığında yorumunu merakla beklicem bakalım ne dicen.![]()
Gözle beğenilen bir şey. Öyle büyük okullar okunup anlamak için çok büyük çabalar gerektiren bir şey değil.Görüyoruz ve anlıyoruz işte.
![]()
Sizin güzel dediklerinizi biz kız listemizde kezban diyerek üstünü çiziyorduk.Çiko bile çok güzel diyor.![]()
Ay sen yorum yapma ne anlarsın bir full makyaj ve destek alsında gör.Dizide güzeldi ama buradaki ftoları gerçekten kötü.![]()
At olduğun için böylesin geri kafalısın biraz esnek ol mesela Adriana makyajsız bile çok kötü bu bile ondan daha iyi.Sizin güzel dediklerinizi biz kız listemizde kezban diyerek üstünü çiziyorduk.![]()
Adriana makyajsız kötü olduğu için Acun'a "evet" dediAy sen yorum yapma ne anlarsın bir full makyaj ve destek alsında gör.Doğallığı bile çok güzel Esranın resmi sayfasına gir yorumlara bak belki anlarsın bizi.
![]()
![]()
![]()
At olduğun için böylesin geri kafalısın biraz esnek ol mesela Adriana makyajsız bile çok kötü bu bile ondan daha iyi.![]()
Kesinlikle ama makyajlı mükemmel.Adriana makyajsız kötü olduğu için Acun'a "evet" dedi![]()
Evet dünyanın en güzeli.cigdem kendisinden cirkin kizlara guzel diyor ona gore en guzeli kendisi.![]()
cigdem kendisinden cirkin kizlara guzel diyor ona gore en guzeli kendisi.![]()
Geri kafalılığa devam çok geride kalmışın Adriana bile makyajsız daha kötü Esra bir makyaj yapsında destek alsın o zaman göre Çiko doğruları söylüyor senin gibi zevksiz değil.
Geri kafalılığa devam çok geride kalmışın Adriana bile makyajsız daha kötü Esra bir makyaj yapsında destek alsın o zaman göre Çiko doğruları söylüyor senin gibi zevksiz değil.![]()
Sen ne anlarsın geri kafalı gerçekten çok güzel herkes hayran kalıyor kıza dediğim gibi Esranın resim sayfasına gir bak yorumlara.@Çiğdem- bu kıza güzel diyorsa gerçekten kıskanmadığı için diyordur.
Neyse ben dizi izliyorum. Çiğdem gelince görüşürüz.![]()
Aynen bırak kıskansınlar geri kfalı çatlaklar.
hahahah ayyy demedim ben öyle birşey beeHemde çok güzel diyor.![]()