Hayır güzel değik makyajlı güzel değil cidden Esra çok daha güzel.Güzel yani Ariana.
Hayır güzel değik makyajlı güzel değil cidden Esra çok daha güzel.
Seveceğim biri olsun sarışın.Off tamam. Cicilik beğenmediniz madem yeni birini gtiriyorum size. Birazdan yeni bir ismin konusunu açacağım.
Seveceğim biri olsun sarışın.
hahahah ayyy demedim ben öyle birşey bee
@Billy Kane olayı biraz çözmüş aslında bu kız güzel olmak istiyorsa olabilir yani bana bir zararı yok
ahhh @vadikızı en mantıklı yorumu yapmış gerçi benim gözlerim kara kız sarısın fotolarda ışıkta yeşil gibi görünüyorda aslında akra ama olsun kara gözlerime kurban olsun @Billy Kane hatta @sokak sanati @EFE UYSAL hepsi kurban olsun @vadikızı na katılıyorum ben en mantıklı o konuşmuş burada
kara cnm bazı fotolarda renkli gibi görünüyor orjineli siyah ama daha güzel zeytin gbikaramı kız senin gözleri ben yeşil sanıyordum
kara cnm bazı fotolarda renkli gibi görünüyor orjineli siyah ama daha güzel zeytin gbi
sarısın olan bazı fotolarımda ışık ldığından renkli gibi görünüyoroyy zeytin gibi demek allah allah kız nasıl gözüm varmış
siyahı yeşil görmüşüm ben
sarısın olan bazı fotolarımda ışık ldığından renkli gibi görünüyor
ama çoğu fotomda siyah olduğu belli yani
Esraya çikin diyor kıskanç çiko.allah allah ben dikkatli bakmadım demekki
kim bilir kimi üşünüyordun yineallah allah ben dikkatli bakmadım demekki
Esraya çikin diyor kıskanç çiko.
kim bilir kimi üşünüyordun yine
gözlerim çok güzeldir
Bak sana aşık ablam Çiko.ayy desin birşey olmaz esra onun demesiyle çi rkin olmaz
kimi düşüneyim be kimseyi düşünmüyordumm benn
sen güzelsin yaa