- Reaksiyon puanı
- 51,225
- Puanı
- 1,060
valla ben dünya münya bilmem vadinin en dandik müziği bile ezer geçerbu dizi bir dünya markası jenerikte öyle sırf yerli diye vadiyi övmen gerekmez![]()
valla ben dünya münya bilmem vadinin en dandik müziği bile ezer geçerbu dizi bir dünya markası jenerikte öyle sırf yerli diye vadiyi övmen gerekmez![]()
valla ben dünya münya bilmem vadinin en dandik müziği bile ezer geçerki vadinin 1000 den fazla müziği karşısında bunların en fazla 10 müzik çeşidi ya vardır ya yoktur
![]()
bu konu daha önce de got fragmanında konuşulmuştubu dizi bir dünya markası jenerikte öyle sırf yerli diye vadiyi övmen gerekmez![]()
yav yeminle bu Türk dizisi olsaydı dönüp bakmazdınız ne var bunda
takas şuna bir bak![]()
evet öyle olamaz mıbu konu daha önce de got fragmanında konuşulmuştuvadicilere göre vadi>got
bu noktadan sonra söz söylemeye hacet var mı![]()
yav yeminle bu Türk dizisi olsaydı dönüp bakmazdınız ne var bundaadam uçuyor resmen battalgazi böyle yapınca dalga geçiyolar
eski vadiyi izlemiş herhangi bir insana sor bu dizi mi vadi mi vadi dışında bir cevap verecek adam yoktur bu ülkede objektif olan ama
müzikte kötü beğenmedim
evet öyle olamaz mı
bunlar 1 haftada çeksinler 2 saat aksiyon yapabilecekler mi acaba![]()
yav video atmana gerek yok destere sana saygı duyarım tabi ama ben beğenmiyorum pek
takas bir şu jenerik müziğine bak bir dünya şaheseri![]()
zombi ne alaka zombili film yada dizi değil bu true detective, süper bir dizidir bir izlesen vadiyi bırakırsınyav video atmana gerek yok destere sana saygı duyarım tabi ama ben beğenmiyorum pekzombili dizilerine millet bayılıyor ama benim için çizgi filmden farkı yok
![]()
zaten farkı orada adamlar 8 ay çalışp 10 bölüm yapıyor dolayısıyla kalitede zirvedeleryav yeminle bu Türk dizisi olsaydı dönüp bakmazdınız ne var bundaadam uçuyor resmen battalgazi böyle yapınca dalga geçiyolar
eski vadiyi izlemiş herhangi bir insana sor bu dizi mi vadi mi vadi dışında bir cevap verecek adam yoktur bu ülkede objektif olan ama
müzikte kötü beğenmedim
evet öyle olamaz mı
bunlar 1 haftada çeksinler 2 saat aksiyon yapabilecekler mi acaba![]()
Bunu da beğenmediyse @takas'a bişey beğendiremezsin.
takas bir şu jenerik müziğine bak bir dünya şaheseri![]()
black sails in jeneriğide süperdi eleanorlu max li kısımlar muhteşemdikurtlar vadisinin ilk sezon jeneriği daha hoştu nedense pusudakıne alışamadım ben eski jenerikteki müzik daha hoşş geliyor kulağıma nedense 🙂🙂
en iyisi glu glublack sails in jeneriğide süperdi eleanorlu max li kısımlar muhteşemdi![]()
en iyisi glu glu![]()