Eski Jenerik Mi? Yeni Jenerik Mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bu dizi bir dünya markası jenerikte öyle sırf yerli diye vadiyi övmen gerekmez:)
valla ben dünya münya bilmem vadinin en dandik müziği bile ezer geçer :) ki vadinin 1000 den fazla müziği karşısında bunların en fazla 10 müzik çeşidi ya vardır ya yoktur :D

takas şuna bir bak :)
yav yeminle bu Türk dizisi olsaydı dönüp bakmazdınız ne var bunda :D adam uçuyor resmen battalgazi böyle yapınca dalga geçiyolar
eski vadiyi izlemiş herhangi bir insana sor bu dizi mi vadi mi vadi dışında bir cevap verecek adam yoktur bu ülkede objektif olan ama
müzikte kötü beğenmedim

bu konu daha önce de got fragmanında konuşulmuştu :) vadicilere göre vadi>got :)
bu noktadan sonra söz söylemeye hacet var mı :X
evet öyle olamaz mı :)
bunlar 1 haftada çeksinler 2 saat aksiyon yapabilecekler mi acaba :)

yav yeminle bu Türk dizisi olsaydı dönüp bakmazdınız ne var bunda :D adam uçuyor resmen battalgazi böyle yapınca dalga geçiyolar
eski vadiyi izlemiş herhangi bir insana sor bu dizi mi vadi mi vadi dışında bir cevap verecek adam yoktur bu ülkede objektif olan ama
müzikte kötü beğenmedim

takas bir şu jenerik müziğine bak bir dünya şaheseri :)

takas bir şu jenerik müziğine bak bir dünya şaheseri :)
yav video atmana gerek yok destere sana saygı duyarım tabi ama ben beğenmiyorum pek :D zombili dizilerine millet bayılıyor ama benim için çizgi filmden farkı yok :)

yav video atmana gerek yok destere sana saygı duyarım tabi ama ben beğenmiyorum pek :D zombili dizilerine millet bayılıyor ama benim için çizgi filmden farkı yok :)
zombi ne alaka zombili film yada dizi değil bu true detective, süper bir dizidir bir izlesen vadiyi bırakırsın :)

müzikte kötü beğenmedim

zaten farkı orada adamlar 8 ay çalışp 10 bölüm yapıyor dolayısıyla kalitede zirvedeler :) + o 10 bölümde vadinin ulaştığının 10 katı izleyiciye ulaşabiliyorlar

kurtlar vadisinin ilk sezon jeneriği daha hoştu nedense pusudakıne alışamadım ben eski jenerikteki müzik daha hoşş geliyor kulağıma nedense 🙂🙂

İlk Jenerik kesinlikle. Çok farklı bir havası var. Özellikle "Ve Kurt Konseyi" yazan kısım süper. :D

Son düzenleme:
bence pusu nun başındaki jenerik en ideal olanıydı, geçen yılki jenerik 10.yıl için yapılmıştı ve o zaman için iyiydi ama bu sene eski jeneriğe dönselerdi iyi olurdu