Ertuğrul Gazi (Engin Altan Düzyatan) Kuruluş Osman'da Olacak mı?

Babilden bahsediyorsun sanırım evet bir tık ayar çekmeler oldu. Saçma sapan işler oldu ama son baktığımda senaryo biraz toparlamıştı. Şuan gerçi izlemediğim 4 bölüm daha duruyor ama ara verdiği için rahatım bir ara elbet izlerim... :A
Ooo sende dizileri hep geriden takip ediyorsun senle bişi izlenmez :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Sen benim gibi tv de izlemiyorsunkı ayoll youtubede geç ecünnü sahnelerini zaten diziler eskisi gibi 50 dakıkaya düşüyor :A :A :A
Ya aslında mantıklı bir fikir ama benim de sanatsal bakış açıma uymuyor öyle sahne atlamak. En fazla şarkılı sahneleri hızlı geçiyorum onun dışında izliyorum öyle olunca üşeniyorum, 50 dakika olursa mükemmel olur bee. :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Ya aslında mantıklı bir fikir ama benim de sanatsal bakış açıma uymuyor öyle sahne atlamak. En fazla şarkılı sahneleri hızlı geçiyorum onun dışında izliyorum öyle olunca üşeniyorum, 50 dakika olursa mükemmel olur bee. :A
Ben sana bir tarife uygularım mis gibi izlersin :A Ben nette sahne atlamadan bişi izleyemiyorum :A Öyle saniye saniyesine izlenecek vakitmi var :A Gereksiz ecünnü sahnelerini geçiyorum zaten sahnenin gelişinden belli oluyor gereksiz bişi geldiği :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes
Ben sana bir tarife uygularım mis gibi izlersin :A Ben nette sahne atlamadan bişi izleyemiyorum :A Öyle saniye saniyesine izlenecek vakitmi var :A Gereksiz ecünnü sahnelerini geçiyorum zaten sahnenin gelişinden belli oluyor gereksiz bişi geldiği :A :A :A
Bakalım diziler zaten ara verdiği için belki de bu sezon dönmeleri bile riske girdiği için yetişirim güncele bir şekilde heralde. :A Ramo'da güncel sayılırım ama 1 bölümüm eksik. :A

• Güldürdün
o saçma diziyide anca sen izlersin :A :A :A @xemrexxx Sülümanı gerçekten kaliteli toteli ortalama fakat ab reytingi çok yüksek yani rahat devam eder @MEnes de izliyordu sanırım :A :A :A
Al sana o zaman seni çatlatacak bir tablo bırakayım da kaç kişi Öğretmen izliyor kaç kişi Osman'ı gör :A

Öğretmen 16 oy, Osman 0 hahah :A :A

• İlginç
Al sana o zaman seni çatlatacak bir tablo bırakayım da kaç kişi Öğretmen izliyor kaç kişi Osman'ı gör :A

Kim demiş 0 diye. :F

Reytingler her şeyi özetliyor. :D

Bakalım diziler zaten ara verdiği için belki de bu sezon dönmeleri bile riske girdiği için yetişirim güncele bir şekilde heralde. :A Ramo'da güncel sayılırım ama 1 bölümüm eksik. :A
Eşkiya dışında devam eden dizim kalmadı oraya bekleriz sanada yakın bir dizi :A @ömer karataş

En çok senin işine yaradı dizileri 4 bölüm geriden izliyordun :F

Kim demiş 0 diye. :F

Reytingler her şeyi özetliyor. :D

@emreemreu Baltayı indirmiş kütük kafana :A Eski şeriflerinden forumun malum hemen olay yerine koşmuş çözmüş :A :A :A

Eşkiya dışında devam eden dizim kalmadı oraya bekleriz sanada yakın bir dizi :A @ömer karataş

En çok senin işine yaradı dizileri 4 bölüm geriden izliyordun :F
Eşkiya mı... Aman benden uzak dursun yok istemiyorum. :A Ama evet işime yaradı hepsine yetişirim bu aralıkta bir şekilde. :A

• Güldürdün
  • Güldürdün