Ertuğrul Gazi (Engin Altan Düzyatan) Kuruluş Osman'da Olacak mı?

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,735
Puanı
1,060
ATV'de çarşamba akşamları yayınlanan Kuruluş Osman dizisinde Engin Altan Düzyatan'ın (Ertuğrul Gazi) rol alıp almayacağı dizinin izleyicileri tarafından merak ediliyordu.

Dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ, Engin Altan Düzyatan'ın canlandırdığı Ertuğrul Gazi karakterinin dizide olmayacağını açıkladı.

Ertuğrul Gazi karakteri dizide senaryo gereği Konya'da bulunuyordu. Karakter için nasıl bir senaryo belirleneceği dizinin gelecek bölümlerinde belli olacak.

images (47).jpeg

Benim şuan izledim diziler
pazartesi çukur
salı eşkiya ve ramo
çarşamba osman
cuma babil
pazar şampiyon

yeni dizilerden babil ve ramo izliyorum bu arada fox tv mucize doktoru gibi birde öğretmen çıkarmış Osmanın karşısınına ama Osmanım Savcı turgut gelince hem öğretmeni eziyor hemde haftalıklarda doktoru eziyor ,yakında 20 üstü garanti :Z:Z:Z @sokak sanati @xemrexxx @MasacRE @Aserat @xBUGRAx @mrt-06 @Bully @Forumdash

balgay.png

pazartesi çukur
salı eşkiya ve ramo
çarşamba osman
cuma babil
pazar şampiyon

yeni dizilerden babil ve ramo izliyorum bu arada fox tv mucize doktoru gibi birde öğretmen çıkarmış Osmanın karşısınına ama Osmanım Savcı turgut gelince hem öğretmeni eziyor hemde haftalıklarda doktoru eziyor ,yakında 20 üstü garanti :Z:Z:Z @sokak sanati @xemrexxx @MasacRE @Aserat @xBUGRAx @mrt-06 @Bully @Forumdash

Ekli dosyayı görüntüle 78150
Babil hariç gerisini at çöpe gitsin :A Öğretmen kalitesiyle eziyor senin Osmanını, reyting önemsiz :A

• İlginç
Reactions: Çiğdem
Babil hariç gerisini at çöpe gitsin :A Öğretmen kalitesiyle eziyor senin Osmanını, reyting önemsiz :A
o saçma diziyide anca sen izlersin :A :A :A @xemrexxx Sülümanı gerçekten kaliteli toteli ortalama fakat ab reytingi çok yüksek yani rahat devam eder @MEnes de izliyordu sanırım :A :A :A

pazartesi çukur
salı eşkiya ve ramo
çarşamba osman
cuma babil
pazar şampiyon

Ekli dosyayı görüntüle 78150
4 ortak dizimiz var :A

Ek olarak Öğretmen, Hekimoğlu ve Çukurova da izliyorum ben :A Ve diğer sürprizim de Yasak Elma :A