Ama dönerse Diriliş Ertuğrul oluyor bu dizi Diriliş Ertuğrul Osman'ın yolu olsun dizinin yeni adı
Halef'in babası Cihangir mi Ünlü bir oyuncu gelecektir tabii o rol için. Halef de iyi karakter, şu sahne çok güzeldiCihangir kim acaba yeni birisi olucak herhalde
Bunun abbasımı 😱 @ForumdashHalef'in babası Cihangir mi Ünlü bir oyuncu gelecektir tabii o rol için. Halef de iyi karakter, şu sahne çok güzeldi
Dokunulmazlığı var ya Halef'in, ben babası olduğunu düşünüyorum o yüzden
Kız ben olayı anlamıyorum RAMOnun yuzune bakmadim hiç desem yerdir Bi ilk bölüm yarım saatçik baktım galiba
Kız ben olayı anlamıyorum RAMOnun yuzune bakmadim hiç desem yerdir Bi ilk bölüm yarım saatçik baktım galiba
Senide izliyorsun sandım ama bastonlu doktoru izliyordun doğruyaDokunulmazlığı var ya Halef'in, ben babası olduğunu düşünüyorum o yüzden
Bu arada Çukurova ve Ramo oyuncuları aynı otelde kalıyor, bizimkiler Adana'ya gittiklerinde o otelde konaklamışlar, görmüşler hep oyuncuları
Hatları karıştırmışsın yineSenide izliyorsun sandım ama bastonlu doktoru izliyordun doğruya
çukur edho ve şampiyon'u izliyorum bende senin gibi cuma arka sokaklar o farklı sadece ve çarşamba perşembe cumartesi izlediğim birşey yokBenim şuan izledim diziler
pazartesi çukur
salı eşkiya ve ramo
çarşamba osman
cuma babil
pazar şampiyon
yeni dizilerden babil ve ramo izliyorum bu arada fox tv mucize doktoru gibi birde öğretmen çıkarmış Osmanın karşısınına ama Osmanım Savcı turgut gelince hem öğretmeni eziyor hemde haftalıklarda doktoru eziyor ,yakında 20 üstü garanti @sokak sanati @xemrexxx @MasacRE @Aserat @xBUGRAx @mrt-06 @Bully @Forumdash
Ekli dosyayı görüntüle 78150
Aaa şapiyon izledini neden demiyordun Tek basıma izliyordumçukur edho ve şampiyon'u izliyorum bende senin gibi cuma arka sokaklar o farklı sadece ve çarşamba perşembe cumartesi izlediğim birşey yok
bilmiyordum izlediğini uzun süre yoktun çünküAaa şapiyon izledini neden demiyordun Tek basıma izliyordum
Yeni bölüm baslarsa yorumlarız artık kafkas dünya şamiyonu olucaktı tam yerinde durdularbilmiyordum izlediğini uzun süre yoktun çünkü
Totel ortalaa olsada ab oranı çok yüksek yeter Ama ilk bölüm sonrası şikayetler olmuş konuyu oyüzden biraz aşka götürdülerEvet izliyorum gayet kaliteli bir iş...
Babilden bahsediyorsun sanırım evet bir tık ayar çekmeler oldu. Saçma sapan işler oldu ama son baktığımda senaryo biraz toparlamıştı. Şuan gerçi izlemediğim 4 bölüm daha duruyor ama ara verdiği için rahatım bir ara elbet izlerim...Totel ortalaa olsada ab oranı çok yüksek yeter Ama ilk bölüm sonrası şikayetler olmuş konuyu oyüzden biraz aşka götürdüler
Umrumda değil
NecFat ne ya bizim dizide tek bir ship var o da #RamBelEşkıya'da iticiydi, Ramo'da biraz daha iyi
Fanlar da Fatoşla Neco'yu yakıştırıyor zaten, Boz sevilmedi
#NecFat @batuhankaralar