Erken ama ayrılıyorum arkadaslar...

30DaysNight

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1
Puanı
117
Web Sitesi
www.fmturkiye.org
arkadaslar tanıstıgımız ıcın mutluyum ancak ozan arkadasımıza kalbım cok kırık kendısı nedenlerı soyler ısterse hakkınızı hellal edın :)

tarafsız biri anlatsın olayı.Taraf olanlar daima kendilerine yontarlar çünkü.

bak ben anlatayım su real kıngmıdır nedır varya bana hakaret ettı salak felan dedı ozan son kez uyarıyorum dedı sonrada fmt de real kıngı genel yonetıcı yaptı harbukı ben sıtede çağrıdan sonra en aktıf ksııydım sıtedekı butun yonetıcıler rutbe atladı ben kaldım ozan kabul ettı berk gıtmesın dıye onu senle aynı yaptım bıde senı atlatmadım dedı yanı sırf berk gıtmesın dıye benı atlatmadı ama onemlı olan o deıl benn sıte kuruldugundan berı yanlarındayım iyi kötü destek oluyorum ama benı 2 kurusluk ınsana sattılar kalbım kırıldı olay bu ozanda ozur dıledı hatasını anladı ama cok gec dogruca soledıme emınım 😉

eh eğer doğruysa ayıp etmiştir ki gözüme de pek öyle haksız rekabet yapacak biri gibi gözükmüyorsun.ozan'ın zaman zaman öyle şeyler yapabildiğini ben de biliyorum ama ozan asla insanlara tamamen sırt çeviren tamamen yok sayan biri de olmamıştır.er geç hatalarını fark eder.avukatı gibi olmayım ama bu özelliğini de belirtmem lazımdı.

doğru söyledıgıme yemın ederım hatta berk gitmesin dıye onun rutbesını artırdı benı sabıt ttutuya kendıde soyluyor en aktıflerdensın diye ,,baskasına bunu yapmazmıs ben bu durumu anlayısla karsılarım dıye tamam anlayısda nereye kadar kardesım herıf bana kufur edıyor banlanmıyor bırde rutbesı artıyor 30dk sonra bende hazmedemedım yalanım yok madem oyle hep ben anlayıs gösteremem ama ozanda kotu bırısı deıl ama kendıde kabul ettı bu kararı verdıgımde saglıgım yerınde değil diye ne yapacagımı sasırdım dıe ,sonra rutbesını gerı aldı yanı ben bosa arada kaynadım hıc sucum yokkı ayrıca sıteye en cok katkı saglayanlardandım 😉

hımm...yapar arada o öyle.ama tabii hakkını ararsan hemen kabul edip yol yakınken dönebiliyor.yani tatsızlık çıkmadan hemen halledilebilir o tür konular.

tabıkı halledılebılırdı ama zaten real kıng denen sahıs hakaret ettı bide baska arkadaslarımın arkladasından bana kufur edıyormus ben ban beklerken ozanda dedı son kez uyarıyorum bıdahakıne ban dedı sımdıde gıtmesın dıye onu rutbe arttırmıs bıdee berk demıskı 30days nıghtın artmayacak yoksa gırmem foruma oda onu dınlemız bunca zamandır arkadasız 1 ayda uye olan bırısıne tercıh ettı benı kalbım kırık aama hepinizin yolu acık olsun .. ayrıca okadar barız haklıyımkı hıc bır sey uydurmadım ozanda bırazcık yuregı varsa solesın .. uzatmıyorm 😉

ne diyebilirim ki...bu benim başıma gelse ben de aynısını yapardım.yolun açık olsn...