Erken ama ayrılıyorum arkadaslar...

Öncelikle olayların başlangıcından başlamak gerek. Olaylar bir hafta kadar önce başladı. Real King ve 30DaysNight sudan sebeplerden dolayı tartışmaya girdiler. Bu tartışmayı foruma yansıttılar birbirlerine ters cevaplar vererek gerginliği sürdürdüler. Bu forumda da farketmişsiniz belki zaman zaman...

FmTurkiye.org yakında kurulmuş olan, köklü ve bu işe yıllarını veren FM siteleriyle henüz baş edemeyen bir site. Sitede bu aralar bir düşüş söz konusu yaz aylarından dolayı... Sitede aktif olan 4-5 kişi var. Bu 4-5 kişiden birisinin bile gitmesi site için çok kötü olurdu. Bu nedenle ikisini barıştırmak için, ikisini birden sitede tutmak için uğraştık. Ama ikiside uzlaşmaya yanaşmadılar. MSN'de konuşmaya aldık ikisini ikiside birbirine hakaretler etti. İkisi de değer verdiğim kişiler olmasa, site için önemli kişiler olmasalar ikisini de banlardım o an. Ama sorunu çözmeye çalıştık.
Diğer üst yöneticilerden biri ile konuşup çareler düşündük. İkisinin rütbelerini eşitlersek ikisini de sitede tutabileceğimizi, rütbe çatışmasından çıkan kavgaların ortadan kalkacağını düşündük. Biz FMT olarak rütbeye önem veren bir site değiliz herkes birbiriyle arkadaş, eştir. Birliktelik duygusuyla forumu ilerletmeye çalışıyoruz. İlk defa terfi oldu zaten. Mert'in bozulmayacağını onun için sorun olmayacağını belirtti diğer yönetici arkadaş. Berk'te olayları devam ettirmeyeceğini belirtti yaptıktan sonra. Diğer bir yönetici arkadaşta bozulmasın diye onada terfi verdim. Rütbelerini eşitledim üçünün. Zaten ondan sonraki rütbe Üst Yönetici. Sitedeki üst yöneticilerde, duruşuyla, davranışlarıyla,olaylara yaklaşımıyla bu görevi haketmiş kendini kanıtlamış kişiler. Mert bu olaylarla bu kapasitede olmadığını gösterdi. Konu açmakla olmuyor herşey...

Neyse Mert geldi msn'e. Gelir gelmez beni suçlamaya başladı . Hakarete varan suçlamalarda bulundu. Mert değer verdiğim bi kardeşim. Alttan almaya çalıştım. Haksızlığımı yaptığımı kabul edip özür diledim ve Üst Yönetici yaptım. Fakat o kabul etmedi. Suçlamaları sürdürdü. Gelip orda ve burda şov yapmaya başladı... Hala şov yapmayı sürdürüyor. Anladımki hatayı özür dilemekle yapmışım...

Yinede herşey için teşekkür ediyorum kendisine. Aklını başına aldığında yeniden çalışmak isterim kendisiyle. Yolu açık olsun...

Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir biz gideni değil giden bizi kaybetmiştir.
Real king de bize sov yapmaya kalktı şimdi yapamıyor.

eh ozan da taraftı ayrılan arkadaşımız da ve birbirlerini suçlamışlar.artık büsbütün uzatmamak lazım ama yine de olayı tarafsız birileri anlatırsa iyi olur...

he konu açıkken söyliim yan forumlarda yaşananlar bu foruma yansıtılmazsa iyi olur...

bak ben anlatayım su real kıngmıdır nedır varya bana hakaret ettı salak felan dedı ozan son kez uyarıyorum dedı sonrada fmt de real kıngı genel yonetıcı yaptı harbukı ben sıtede çağrıdan sonra en aktıf ksııydım sıtedekı butun yonetıcıler rutbe atladı ben kaldım ozan kabul ettı berk gıtmesın dıye onu senle aynı yaptım bıde senı atlatmadım dedı yanı sırf berk gıtmesın dıye benı atlatmadı ama onemlı olan o deıl benn sıte kuruldugundan berı yanlarındayım iyi kötü destek oluyorum ama benı 2 kurusluk ınsana sattılar kalbım kırıldı olay bu ozanda ozur dıledı hatasını anladı ama cok gec dogruca soledıme emınım 😉

Malber Diye Sitede Üyelik Açıp Küfürler Sarfeden Bir İnsan Hala Burda Neler Anlatıyor :U