Henüz hiç evlenmedim.Daha önce evlenip boşandın mı?![]()
Henüz hiç evlenmedim.Daha önce evlenip boşandın mı?![]()
Ben o görevi alabilirim dermişimMadem serbest atış başlayalım.
@Mr.At neden alkolik değilsin fok gibi hayatın varsa nasıl idare ediyorsun?
------
@Royal_Highness e bile forumda yürüyen olmadıysa forum bitmiş yahu ne zamanlara geldik derhal birisi yürüsün![]()
![]()
aaaa bu neydi gııı yarın katılırım ben deHayır hiç olmadı.
Şimdi oldu
Forum kankalarım @RüzgarGülü, @The_Erinch, @Yakamoz-Asi, @12.Adam, @xdragxx ve @xemrexxx'i canlı görmek isterdim![]()
Zaten sende sezmiştim ama sen yapmazsın öyle şeyler bilirim seniBen o görevi alabilirim dermişim![]()
Evlensen neden boşanırdın yani sebep ne olurdu boşanmak için?Henüz hiç evlenmedim.
Bir sonraki programın baş konuğu olacaksınaaaa bu neydi gııı yarın katılırım ben de![]()
ben özgür adamım..hayatıma müdahale bir yere kadar katlanabilirim..Zaten sende sezmiştim ama sen yapmazsın öyle şeyler bilirim seni![]()
------
Evlensen neden boşanırdın yani sebep ne olurdu boşanmak için?![]()
seninde katılımını bekleriz sonrakilere seni de tanımış oluruz hem. Çok gizemlisinuykum açılsın diye gece gece koyu kahve yaptım sohbeti kaçırmayayım diye sohbet çok güzel sesli güldürdünüz Allah sizden çok mersi kardeşlerim![]()
Anlık @xemrexxx;aaaa bu neydi gııı yarın katılırım ben de![]()
sen durrrrr.... senide alacam buraya..uykum açılsın diye gece gece koyu kahve yaptım sohbeti kaçırmayayım diye sohbet çok güzel sesli güldürdünüz Allah sizden çok mersi kardeşlerim![]()
Neden alkolik değilim? Bende hiçbir şeye alınamama hastalığı var. Kendi tanımı kendim koydum. Sigara içtim, alışkanlığım yok. Bira, şarap, cin, rakı, viski... hiçbirine alışmadım. Biranın tadını hiç sevemedim. Ama çok fena rakıya düşmek istiyorum. Ramazan ramazan benim ağzım neler söylerMadem serbest atış başlayalım.
@Mr.At neden alkolik değilsin fok gibi hayatın varsa nasıl idare ediyorsun?
------
@Royal_Highness e bile forumda yürüyen olmadıysa forum bitmiş yahu ne zamanlara geldik derhal birisi yürüsün![]()
![]()
Erinç abi çok özel sorular sormayacağını söylediği için programına konuk oldum@Royal_Highness hiç gey arkadaşın oldu mu? Kadınlar genelde gey erkek arkadaş tercih ediyor bu aralar zararsız diye ondan : D
Şimdiye kadar sevgilin oldu mu? yada kaç farklı oldu çok çok özel değilse en azından 5 i geçti mi![]()
gizemli mi ? 😱 bende çok net olduğumu düşürümseninde katılımını bekleriz sonrakilere seni de tanımış oluruz hem. Çok gizemlisin![]()
![]()
@RüzgarGülü öğretir sana.Neden alkolik değilim? Bende hiçbir şeye alınamama hastalığı var. Kendi tanımı kendim koydum. Sigara içtim, alışkanlığım yok. Bira, şarap, cin, rakı, viski... hiçbirine alışmadım. Biranın tadını hiç sevemedim. Ama çok fena rakıya düşmek istiyorum. Ramazan ramazan benim ağzım neler söyler![]()
Sen beni bu kadar niye iyi biliyorsun be gülZaten sende sezmiştim ama sen yapmazsın öyle şeyler bilirim seni![]()
------
Evlensen neden boşanırdın yani sebep ne olurdu boşanmak için?![]()
Bugün de senin için yakalım o zaman2 defa ikisi de platonikti açılamadım,
birini unuttum diğeri hâlâ aklımda.
bira = tuvalet zaten ama serinletiyor yazınNeden alkolik değilim? Bende hiçbir şeye alınamama hastalığı var. Kendi tanımı kendim koydum. Sigara içtim, alışkanlığım yok. Bira, şarap, cin, rakı, viski... hiçbirine alışmadım. Biranın tadını hiç sevemedim. Ama çok fena rakıya düşmek istiyorum. Ramazan ramazan benim ağzım neler söyler![]()
Çok sıkıcı kuralları var..kesinlikle esnetirdim.@The_Erinch forumda admin olsan neleri değiştirirdin ? Kısıtlamalar azalır mı?
@The_Erinch Neden FENERBAHÇE ?
@The_Erinch Hiç İDDAA oynadın mı?
@The_Erinch Formula 1 izlemeyi sever misin?