Erinç İle Alev Alev! Yakmaya Geliyoruz :)

Zaten sende sezmiştim ama sen yapmazsın öyle şeyler bilirim seni :D :D
------

Evlensen neden boşanırdın yani sebep ne olurdu boşanmak için? :)
ben özgür adamım..hayatıma müdahale bir yere kadar katlanabilirim..
aşırı kıskançlığa gelemem...bunların karışımı sorunlardan olabilir.

Tabi aldatma ayrı!

uykum açılsın diye gece gece koyu kahve yaptım sohbeti kaçırmayayım diye sohbet çok güzel sesli güldürdünüz Allah sizden çok mersi kardeşlerim :)
seninde katılımını bekleriz sonrakilere seni de tanımış oluruz hem. Çok gizemlisin :D :D

aaaa bu neydi gııı yarın katılırım ben de :A
Anlık @xemrexxx; :F:F:F

XRecorder_Edited_02032025_232206-1.gif

@The_Erinch @RüzgarGülü @xdragxx @12.Adam

uykum açılsın diye gece gece koyu kahve yaptım sohbeti kaçırmayayım diye sohbet çok güzel sesli güldürdünüz Allah sizden çok mersi kardeşlerim :)
sen durrrrr.... senide alacam buraya..
royal hanım olarak delilerin arasına daldı

sıra sende :A:A:A

Madem serbest atış başlayalım.

@Mr.At neden alkolik değilsin fok gibi hayatın varsa nasıl idare ediyorsun?
------

@Royal_Highness e bile forumda yürüyen olmadıysa forum bitmiş yahu ne zamanlara geldik derhal birisi yürüsün :D :D
Neden alkolik değilim? Bende hiçbir şeye alınamama hastalığı var. Kendi tanımı kendim koydum. Sigara içtim, alışkanlığım yok. Bira, şarap, cin, rakı, viski... hiçbirine alışmadım. Biranın tadını hiç sevemedim. Ama çok fena rakıya düşmek istiyorum. Ramazan ramazan benim ağzım neler söyler :F

@Royal_Highness hiç gey arkadaşın oldu mu? Kadınlar genelde gey erkek arkadaş tercih ediyor bu aralar zararsız diye ondan : D:D

Şimdiye kadar sevgilin oldu mu? yada kaç farklı oldu çok çok özel değilse en azından 5 i geçti mi :D
Erinç abi çok özel sorular sormayacağını söylediği için programına konuk oldum :D O yüzden bu sorularına cevap vermeme hakkımı kullanıyorum :A

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Neden alkolik değilim? Bende hiçbir şeye alınamama hastalığı var. Kendi tanımı kendim koydum. Sigara içtim, alışkanlığım yok. Bira, şarap, cin, rakı, viski... hiçbirine alışmadım. Biranın tadını hiç sevemedim. Ama çok fena rakıya düşmek istiyorum. Ramazan ramazan benim ağzım neler söyler :F
@RüzgarGülü öğretir sana. :A

2 defa ikisi de platonikti açılamadım,
birini unuttum diğeri hâlâ aklımda.
Bugün de senin için yakalım o zaman :(

Neden açılmadın ya. Ya şimdi başkası varsa onunla bu saatte el ele tutuşup geziyorlarsa arada yanağına tatlı bir öpücük kondursa sende bunu görsen napardın :(
bira = tuvalet zaten ama serinletiyor yazın :D :D

• Üzücü
Reactions: Yakamoz-Asi
@The_Erinch forumda admin olsan neleri değiştirirdin ? Kısıtlamalar azalır mı?

@The_Erinch Neden FENERBAHÇE ?

@The_Erinch Hiç İDDAA oynadın mı?

@The_Erinch Formula 1 izlemeyi sever misin?
Çok sıkıcı kuralları var..kesinlikle esnetirdim.

Babamdan geçme...

idda anlamam ama şans oyunları oynuyorum

fanatik değilim...bazı fanatik arkadaşlarım vardı..izlerdim onlarla..takip etmiyorum ama.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam