Bu arada @Gerekli24 @xemrexxx ve @Angelica henüz teyit almadım ama evlerinden sürükleyip, yayına getirteceğim 🤭😂🤭😂🤭😂🤭😂
Nolmuş ben tam anlamadımBu arada @Gerekli24 @xemrexxx ve @Angelica henüz teyit almadım ama evlerinden sürükleyip, yayına getirteceğim 🤭😂🤭😂🤭😂🤭😂
Sen boşver, perşembe gece 00 da buralarda ol, içki, KuruYemiş müesseden 🤭🫠🤭Nolmuş ben tam anlamadım
Gece 11-12 gibi olursa katılırım iftardan sonra uyuyorum genelde![]()
Tabii abii olur
Bence ben gayet eğleneceğim gibi duruyor abi 😂Zula'yi Persembe aksami aciyorum, isteyen kola icer, isteyen...
@The_Erinch @RüzgarGülü @Royal_Highness @Mr.At @12.Adam @xdragxx
Aha kurbanlar @Gerekli24 @Zeyno @Angelica ve @xemrexxx cok fena![]()
![]()
İ iğ Bence @Angelica simdiden sakinlestirici hap alsin terleyecektir![]()
@xemrexxx yayilma evde, göbegi eriteceksin sorularla
@Gerekli24 simdiden hazir görünüyor bakalim ne olacak![]()
@Zeyno gecen sefer ki rekoru kirmak icin simdiden hazirliklara baslamis gibi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Benden teyite gerek yok abi senin olduğun yere seve seve gelirim 😀Bu arada @Gerekli24 @xemrexxx ve @Angelica henüz teyit almadım ama evlerinden sürükleyip, yayına getirteceğim 🤭😂🤭😂🤭😂🤭😂
Abi Ramazan öncesi gelemeyeceğimi daha önce demiştim ay başı da sorgu odasına gideceğim artık 3. bölüm yaparsan gelirim bir aksilik olmazsa2.Bölüm İçin...
27 Martı 28 Marta bağlayan 00:00 öne çıkmış...
@Gerekli24 @xemrexxx @Zeyno @Angelica @Yakamoz-Asi 5 tane yeni kurban....
Kendini seyirci sanıp,hiçbirşeye karışmayacağını zanneden seyirciler; @RüzgarGülü @Mr.At @Royal_Highness @12.Adam @xdragxx
Böyle seyirci koltuğunda yayılmış viski gömerken biranda 4 kamera ve tüm ışıkla size dönüp,sorunun size sekmeyeceğini mi sanıyorsunuz![]()
@Zeyno nun kolasına mentos atacağımZula'yi Persembe aksami aciyorum, isteyen kola icer, isteyen...
![]()
Bence @Angelica simdiden sakinlestirici hap alsin terleyecektir![]()
@Zeyno gecen sefer ki rekoru kirmak icin simdiden hazirliklara baslamis gibi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ben çayıma 4 şeker alayım kolayı pek tüketmem çayın yanına da püskevit korsanız sevinirim püskevitsiz olmaz püskevit şart@Zeyno nun kolasına mentos atacağım![]()
@Yakamoz-Asi @Angelica @Zeyno ve @xemrexxx Perşembe yi Cuma bağlayan 00:00 da buralarda olun...,Abi Ramazan öncesi gelemeyeceğimi daha önce demiştim ay başı da sorgu odasına gideceğim artık 3. bölüm yaparsan gelirim bir aksilik olmazsa
Seyirciler kendilerine biliyor..
Gerçi seyirci sanıyorlar kendilerini oda ayrı![]()
Yazan: @The_ErinchMuhabbet esnasında seyirciler sadece cips ve kuruyemiş yiyebilir..Ses çıkaramaz![]()
![]()
![]()
@Yakamoz-Asi @Angelica @Zeyno ve @xemrexxx Perşembe yi Cuma bağlayan 00:00 da buralarda olun...,
Yayın reklamını yaparız gece..
Seyirciler kendilerine biliyor..
Gerçi seyirci sanıyorlar kendilerini oda ayrı
@Royal_Highness @RüzgarGülü @Mr.At @12.Adam @xdragxx
Heyecanla bekliyoruz @The_ErinchZula'yi Persembe aksami aciyorum, isteyen kola icer, isteyen...
![]()
Bence @Angelica simdiden sakinlestirici hap alsin terleyecektir![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tüm kamera ve ışıklar sana döndüğünde göreceğimm seni ben 😎😎😎@The_Erinch abi benim mesaja bir şey dememişsin![]()
5 konuğun var zaten, seyirciye sıra gelmeezTüm kamera ve ışıklar sana döndüğünde göreceğimm seni ben 😎😎😎
Bu adam ne yapar ne eder ağızdan girer burundan dolaşır kulaktan çıkar yinede o soruyu sorar5 konuğun var zaten, seyirciye sıra gelmeez![]()
![]()
5 konuğun var zaten, seyirciye sıra gelmeez![]()
![]()