Erinç İle Alev Alev! Yakmaya Geliyoruz :)

Yavaş yavaş yayının sonuna geliyoruz...
son son sorularımı sorayım..sonra kalanlarla serbest atışa geçeriz

• Beğendim
Reactions: Angelica
@xdragxx forumda üstünü çizdiğin kişiler var mı? çizik gibi davrandğın yada çizdiğin halde çizmemiş yaptığın?

@Royal_Highness forumu canlı yapsak.. ilk kimleri görmek istersin?

@Mr.At burada olanlara bir hediye alsaydın ne alırdın neden?

@RüzgarGülü kankam dediğin arkadaşın gay çıktı..senden hoşlanıyor? hikaye nasıl ilerler?

@12.Adam karşı cinse bağırdın mı hiç?
Sana tabu alırdım abi. RüzgarGülüne uçurtma, royal hanıma sihirbaz asası, xdraga simge Sağın konser bileti, 12. Adama Alaaddinin sihirli lambası, @Yakamoz-Asi ye ali babanın mağarasını hediye ederdim :A sebepsiz:F

Forumu canlı yapsak nedir? Anlamadım sorunu :A

Eskişehir'i çok seviyorum. Başka bir yerde yaşamam gerekseydi İzmir'de yaşamak isterdim.
Yurtdışında ise New York veya Los Angeles.
İzmir Alsancak gerçekten cennet. Çok güzel kızlar var bende orayı seçerdim :D :D

@xdragxx forumda üstünü çizdiğin kişiler var mı? çizik gibi davrandğın yada çizdiğin halde çizmemiş yaptığın?

@Royal_Highness forumu canlı yapsak.. ilk kimleri görmek istersin?

@Mr.At burada olanlara bir hediye alsaydın ne alırdın neden?

@RüzgarGülü kankam dediğin arkadaşın gay çıktı..senden hoşlanıyor? hikaye nasıl ilerler?

@12.Adam karşı cinse bağırdın mı hiç?
Bağırdığım zaman oldu bundan da memnun değilim ama izah ettiğim halde anlamazdan gelene tahammül edemiyorum.

• Aynen
Reactions: Yakamoz-Asi
Kankam dediysem gey çıkmaz. Hadi diyelim çıktı sonrası hemen irtibatı keserim mesafe koyarım. Arkadaş olur muyum olurum ama çok etrafında olmam çünkü bir erkeğin beni arzulamasından keyif almam :D :D
Geçen öyle demiyordun ama???

• Üzücü
Geçen ne demişim :T:
Hani ben senin üzümlü kekindin hepsi bir yalan mıydı? Hani cheniydim ben senin.ss vefasız haysiyetsiz (yayında kavga)
------

@xdragxx ağır abi modun var...hep mi böyleydin..hayat mı böyle yaptın... yoksa böyle mi büyüdün?

@RüzgarGülü ders aldığın keşken ?

@Mr.At kolay lokmamısın ?

@12.Adam hangi ülkenin sahibi olmak isterdin

@Royal_Highness erkek kanka olur mu?
Ben zor adamım yaa

@xdragxx ağır abi modun var...hep mi böyleydin..hayat mı böyle yaptın... yoksa böyle mi büyüdün?

@RüzgarGülü ders aldığın keşken ?

@Mr.At kolay lokmamısın ?

@12.Adam hangi ülkenin sahibi olmak isterdin

@Royal_Highness erkek kanka olur mu?
Ders aldığım pek söylenemez. Hala etrafımda kaç yaşına geldin bir sap olamadıın diyenler yok değil ama onları ancak astronot olup gitmem tatmin ederdi o yüzden keşkem yok çünkü insanlar doyumsuz hep daha iyisini daha fazlasını istiyorlar :)

• Üzücü