Royal_Highness
Favori Üye
Bizim yapay denizimiz var, Ankara'da yok maalesefÇok güzel tarif ettin![]()
Eskişehirde denizde boğulma dikkat et yada Ankaranın denizi daha güzel![]()
![]()
Bizim yapay denizimiz var, Ankara'da yok maalesefÇok güzel tarif ettin![]()
![]()
Peki ya onun gözlerinde boğulan bana ne demeli?Çok güzel tarif ettin![]()
![]()
Porsuk Çayından yüzülüyr mu?Bizim yapay denizimiz var, Ankara'da yok maalesef![]()
Bırak o kızı dedim sanaPeki ya onun gözlerinde boğulan bana ne demeli?
Sarı saçlıydı, mavi gözlüydü.. Ankara diyince aklıma geldi..Porsuk Çayından yüzülüyr mu?
------
Bırak o kızı dedim sana![]()
![]()
Hayır yüzülmüyor. Bahsettiğim o değil. Kentpark isimli parkın içerisinde yapay plaj ve deniz varPorsuk Çayından yüzülüyr mu?![]()
Tacizci damgası yemek bu hayatta en çok korktuğum şey..@xdragxx egon yüksek midir...egon var mı..egolu tipler için ne düşünürsün..ego olmalı mı?
@12.Adam donuna kadar ıslandın mı hiç...
@Mr.At en çok neyden korkarsın.. korkunu bastırır mısın.. korkuyorsan söyler misin ?
@RüzgarGülü kıçına don alcak parası olmadığı halde herşeyin en pahalısını,markalısını neden alır bizim insanlar? yoksa sende mi öylesin...
@Royal_Highness erkeğin bakımlısı mı yoksa kılıda olsun,tüyüde olsun..benim olsun mu dersin ?
@Yakamoz-Asi çıplak koşarken ki görüntülerin 10 dk 1 milyon oldu...
alın bu kızı buradan. yolacam şimdiModeratör @The_Erinch, yavaş sor dedik sen de iyice durdunProgramın bitmesine daha 23 dakika var. Gönder soruları gelsin
![]()
Fazla mütevazılığın sonu vasatlardan laf işitmektir.@xdragxx egon yüksek midir...egon var mı..egolu tipler için ne düşünürsün..ego olmalı mı?
@Mr.At en çok neyden korkarsın.. korkunu bastırır mısın.. korkuyorsan söyler misin ?
@RüzgarGülü kıçına don alcak parası olmadığı halde herşeyin en pahalısını,markalısını neden alır bizim insanlar? yoksa sende mi öylesin...
@Royal_Highness erkeğin bakımlısı mı yoksa kılıda olsun,tüyüde olsun..benim olsun mu dersin ?
neden tacizci damgası..Tacizci damgası yemek bu hayatta en çok korktuğum şey..
Yağmur da mı ?@xdragxx egon yüksek midir...egon var mı..egolu tipler için ne düşünürsün..ego olmalı mı?
Yok kızların kafasını kırardım ben daha çokneden tacizci damgası..
küçükken kızların eteklerini açar mıydın?
Gösteriş için. Şimdi ortama gittin telefonu cüzdanı ve arabanın anahtarını masaya koymazsan ortam kuramazsın. Yan masadakine boş boş bakmanın anlamı yok cüzdanın kalın olacak o yüzden göstermek önemli@xdragxx egon yüksek midir...egon var mı..egolu tipler için ne düşünürsün..ego olmalı mı?
Orman gibi kılları varsa biraz kısaltmalı ama bir erkek full kılsız da olmamalı gibi geliyor bana@Royal_Highness erkeğin bakımlısı mı yoksa kılıda olsun,tüyüde olsun..benim olsun mu dersin ?
Yemin ediyorum sesli güldüm şu mesajı okuyuncaalın bu kızı buradan. yolacam şimdi![]()
1 kişi var onun ismi de bende kalsın şu anda yok arkasından konuşmayalım konuşmaya da değmez zaten. Onun dışında aramın açık olduğu kişiler var ama kimseye de öyle kinim, nefretim yok o 1 kişi hariç konuşsalar konuşurum ama ben adım atmam.@xdragxx forumda üstünü çizdiğin kişiler var mı? çizik gibi davrandğın yada çizdiğin halde çizmemiş yaptığın?
@Royal_Highness forumu canlı yapsak.. ilk kimleri görmek istersin?
@Mr.At burada olanlara bir hediye alsaydın ne alırdın neden?
@RüzgarGülü kankam dediğin arkadaşın gay çıktı..senden hoşlanıyor? hikaye nasıl ilerler?
@12.Adam karşı cinse bağırdın mı hiç?
sen önce duşta neden işiyorsun onu açıkla.. birbirinize sorular 01.00 de yayın bitince@Royal_Highness hanıma bir sorum var, Eskişehir dışında nerede yaşamak isterdin? Türkiyede veya dünyada.
Kankam dediysem gey çıkmaz. Hadi diyelim çıktı sonrası hemen irtibatı keserim mesafe koyarım. Arkadaş olur muyum olurum ama çok etrafında olmam çünkü bir erkeğin beni arzulamasından keyif almam@xdragxx forumda üstünü çizdiğin kişiler var mı? çizik gibi davrandğın yada çizdiğin halde çizmemiş yaptığın?
@Royal_Highness forumu canlı yapsak.. ilk kimleri görmek istersin?
@Mr.At burada olanlara bir hediye alsaydın ne alırdın neden?
@RüzgarGülü kankam dediğin arkadaşın gay çıktı..senden hoşlanıyor? hikaye nasıl ilerler?
@12.Adam karşı cinse bağırdın mı hiç?