Forumu canlı yapsak nedir? Anlamadım sorunu@Royal_Highness forumu canlı yapsak.. ilk kimleri görmek istersin?
Eskişehir'i çok seviyorum. Başka bir yerde yaşamam gerekseydi İzmir'de yaşamak isterdim.@Royal_Highness hanıma bir sorum var, Eskişehir dışında nerede yaşamak isterdin? Türkiyede veya dünyada.
Sana tabu alırdım abi. RüzgarGülüne uçurtma, royal hanıma sihirbaz asası, xdraga simge Sağın konser bileti, 12. Adama Alaaddinin sihirli lambası, @Yakamoz-Asi ye ali babanın mağarasını hediye ederdim@xdragxx forumda üstünü çizdiğin kişiler var mı? çizik gibi davrandğın yada çizdiğin halde çizmemiş yaptığın?
@Royal_Highness forumu canlı yapsak.. ilk kimleri görmek istersin?
@Mr.At burada olanlara bir hediye alsaydın ne alırdın neden?
@RüzgarGülü kankam dediğin arkadaşın gay çıktı..senden hoşlanıyor? hikaye nasıl ilerler?
@12.Adam karşı cinse bağırdın mı hiç?
İzmir Alsancak gerçekten cennet. Çok güzel kızlar var bende orayı seçerdimForumu canlı yapsak nedir? Anlamadım sorunu
Eskişehir'i çok seviyorum. Başka bir yerde yaşamam gerekseydi İzmir'de yaşamak isterdim.
Yurtdışında ise New York veya Los Angeles.
rüzgargülü zaten uçurtmaya bayıllırSana tabu alırdım abi. RüzgarGülüne uçurtma, royal hanıma sihirbaz asası, xdraga simge Sağın konser bileti, 12. Adama Alaaddinin sihirli lambası, @Yakamoz-Asi ye ali babanın mağarasını hediye ederdimsebepsiz
Bağırdığım zaman oldu bundan da memnun değilim ama izah ettiğim halde anlamazdan gelene tahammül edemiyorum.@xdragxx forumda üstünü çizdiğin kişiler var mı? çizik gibi davrandğın yada çizdiğin halde çizmemiş yaptığın?
@Royal_Highness forumu canlı yapsak.. ilk kimleri görmek istersin?
@Mr.At burada olanlara bir hediye alsaydın ne alırdın neden?
@RüzgarGülü kankam dediğin arkadaşın gay çıktı..senden hoşlanıyor? hikaye nasıl ilerler?
@12.Adam karşı cinse bağırdın mı hiç?
Geçen öyle demiyordun ama???Kankam dediysem gey çıkmaz. Hadi diyelim çıktı sonrası hemen irtibatı keserim mesafe koyarım. Arkadaş olur muyum olurum ama çok etrafında olmam çünkü bir erkeğin beni arzulamasından keyif almam
Harcanacak olanı harcarım acımam@xdragxx adam harcar mısın kolay ? harcatır mıısn ?
@RüzgarGülü erkek adam ağlar mı.. ağlayınca erkekliğimi gider?
@Mr.At kim için kavga ederdin?
@Royal_Highness forumda dm sen yürüyen oldu mu hiç?
@12.Adam çok güzel bir hatun mu yoksa çok güzel bir araba mı?
Erkek adam ağlar tabi de ben bir ara çok ağladım vazgeçtim ağlayan değil ağlatan olmak lazım@xdragxx adam harcar mısın kolay ? harcatır mıısn ?
hepimiz gerçek hayatta bir yerde olsak...yüzyüze görüşme fırsatı.Forumu canlı yapsak nedir? Anlamadım sorunu
Eskişehir'i çok seviyorum. Başka bir yerde yaşamam gerekseydi İzmir'de yaşamak isterdim.
Yurtdışında ise New York veya Los Angeles.
Kavgacı yapım pek yok, ancak deli damarım var aşırı sinirlendim mi karşımdaki çok sevdiğim biri olsa dahi gözüm görmez.@xdragxx adam harcar mısın kolay ? harcatır mıısn ?
Çok güzel bir arabanın içindeki hatun@xdragxx adam harcar mısın kolay ? harcatır mıısn ?
Hani ben senin üzümlü kekindin hepsi bir yalan mıydı? Hani cheniydim ben senin.ss vefasız haysiyetsiz (yayında kavga)Geçen ne demişim
Ben zor adamım yaa@xdragxx ağır abi modun var...hep mi böyleydin..hayat mı böyle yaptın... yoksa böyle mi büyüdün?
@RüzgarGülü ders aldığın keşken ?
@Mr.At kolay lokmamısın ?
@12.Adam hangi ülkenin sahibi olmak isterdin
@Royal_Highness erkek kanka olur mu?
Hayır hiç olmadı.@Royal_Highness forumda dm sen yürüyen oldu mu hiç?
Şimdi olduhepimiz gerçek hayatta bir yerde olsak...yüzyüze görüşme fırsatı.
Öyle bir niyetim hiç olmadı.@xdragxx ağır abi modun var...hep mi böyleydin..hayat mı böyle yaptın... yoksa böyle mi büyüdün?
Ders aldığım pek söylenemez. Hala etrafımda kaç yaşına geldin bir sap olamadıın diyenler yok değil ama onları ancak astronot olup gitmem tatmin ederdi o yüzden keşkem yok çünkü insanlar doyumsuz hep daha iyisini daha fazlasını istiyorlar@xdragxx ağır abi modun var...hep mi böyleydin..hayat mı böyle yaptın... yoksa böyle mi büyüdün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?