batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,434
- Puanı
- 1,061
Yediğime içtiğime dikkat ediyorum bir kere, 6 ay sonra tekrar hatırlat bunu@batuhankaralar hele o yüzden o kadar göbüşün var
Yediğime içtiğime dikkat ediyorum bir kere, 6 ay sonra tekrar hatırlat bunu@batuhankaralar hele o yüzden o kadar göbüşün var
Peki ya benim dolarlar?para değil dolarrr dolarrrr.
Ana brittanica gibi cilt cilt olur bitmezSen yaz da bir roman okuyalım, kimleri yolladığını kimleri yolduğunu.
Hürmetlerimi iletiyorum.Avakadom ve Nemom sana selamlarını yolluyor. taş fırın erkeği seni
Yaş olarak 😱
birazdan başka bir program hortlarsa şaşırmamKonuya 37 kişi bakıyorreytingler iyi
En sevmediğim şey özellikle şu günlerde daha iğreniyorum şöyle şeylerden güçlü ve iyiyse o farklı tabi@TenTen aslında çok sert adam maskesi altında minnoş olduğun söyleniyor.. içini görmesinler diye sert adam maskesi taktığın söyleniyor?
@Gerekli24 güçlünün yanında olup ona hizmet eder misin gerektiğinde?
@Emre Ozansoy oje sürdüğün söyleniyor. ? takılara merakın varmış?
@batuhankaralar telefon rehberindeki en ünlü kişinin adı nedir?
Ayda yılda tek bir parmağıma öylesine sürerim bir gün durur oje ama takı sevmem, gereksiz ağırlık. Kullananları da anlamam.@Emre Ozansoy oje sürdüğün söyleniyor. ? takılara merakın varmış?
Siyasi yorum yasak olduğu için isim veremiyorum ama kendisi şuan cezaevinde@TenTen aslında çok sert adam maskesi altında minnoş olduğun söyleniyor.. içini görmesinler diye sert adam maskesi taktığın söyleniyor?
@Emre Ozansoy oje mii😱@TenTen aslında çok sert adam maskesi altında minnoş olduğun söyleniyor.. içini görmesinler diye sert adam maskesi taktığın söyleniyor?
Hee, tamam.Yaş olarak 😱
Abi konuyu canlı tutmamız lazım alev alev sorular gelsinbirazdan başka bir program hortlarsa şaşırmam
yani diyorsun ortamda güçlü ve sözü geçen biri varsa iyiyse yanında dururum,her koşulda onu desteklerim mi diyorsun ?En sevmediğim şey özellikle şu günlerde daha iğreniyorum şöyle şeylerden güçlü ve iyiyse o farklı tabi
Allah'tan yapay zeka konusunda karışık foto atmıştım az kalsın kuru iftiraya kurban gideceğiz bir de sen beni biliyorsun nasıl inandın abla buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?