Kuşlar sağlam yerlerden gelmiş. Evet doğrudur başına buyruk bir adamım. Dediğim dediktir. 😄başına buyruk bir adammışsın, etrafındakiler ne derse desin , gene bildiğini okuyor muşun?
Kuşlar sağlam yerlerden gelmiş. Evet doğrudur başına buyruk bir adamım. Dediğim dediktir. 😄başına buyruk bir adammışsın, etrafındakiler ne derse desin , gene bildiğini okuyor muşun?
Aaaa, @xemrexxx'in Timoş'u bile Meryem'e o kadar para vermedi bölüm başı.laaa sussdaa soruna cevap ver..
seyirciye bile laf yetiştiriyor
Ramazan'da arkadaşlarla iftar yaptıktan sonra 101 oynayalım dediler o ne dedimWalla. @Mr.At devreye girdiğinde yandınız asıl cayır cayır. ..
Haydi başlayalım bakalım...
@Emre Ozansoy çok hırslı olduğun söyleniyor...hırsından dağları deliyor deniyor doğru mudur?
@TenTen başına buyruk bir adammışsın, etrafındakiler ne derse desin , gene bildiğini okuyor muşun?
@Gerekli24 sessiz adam izlemi adı altında çok işler götürdüğün söyleniyor, sessiz maskesi mi kullanıyorsun?
@batuhankaralar kumar borcu var, az batırmadı kendini diyorlar? var mı açıklaman?
Senin üstüne bir parlak atsalar gelirdin gemen safoz mu bu ihtiyarAaaa, @xemrexxx'in Timoş'u bile Meryem'e o kadar para vermedi bölüm başı.Ben o parayı duymasam çıkmazdım yayına.
Forumda daha o kadar program var, sırrı her yerde ifşa etme.Senin üstüne bir parlak atsalar gelirdin gemen safoz mu bu ihtiyar
Önce program bitsin durHoş bulduk hoş bulduk da bizim ücretler ne zaman yatıyor abi?Bir hareketlilik yok hesapta.
Para peşin kırmızı meşin demiş atalarımız.Önce program bitsin dur
Sır mıydı bu 😱Forumda daha o kadar program var, sırrı her yerde ifşa etme.
Okeyi bilmiyorsun yaniRamazan'da arkadaşlarla iftar yaptıktan sonra 101 oynayalım dediler o ne dedimDış mihrakların iftiralarına inanmayınız
Yani, onun gibi bir şey.Sır mıydı bu 😱
Valla o anki ortam ve benim ruh halime bağlı çekerse direkt tanışırım.@Gerekli24 kalabalık bir ortama girdiğinde ,insanlarla tanışmak mı yoksa gözlemlemek mi?
@TenTen yürüyen ego diyorlar senin için; sen ne düşünüyorsun?
@Emre Ozansoy hayatında yaptığın en büyük çılgınlık nedir?
@batuhankaralar aldattın mı hiç?
Piştiden başka kumarla işim olmazOkeyi bilmiyorsun yani
Allah korusun@Gerekli24 kalabalık bir ortama girdiğinde ,insanlarla tanışmak mı yoksa gözlemlemek mi?
@TenTen yürüyen ego diyorlar senin için; sen ne düşünüyorsun?
@Emre Ozansoy hayatında yaptığın en büyük çılgınlık nedir?
@batuhankaralar aldattın mı hiç?
Kime göre, neye göre. Gelsin yüzüme söylesin. Sağda solda atıp tutmak ile olmuyor. Karşımda dut yemiş bülbüle dönüyorlar. Asıl kendini beğenmiş egoist onlar. 😜yürüyen ego diyorlar senin için; sen ne düşünüyorsun?
Buraya yazarsam üstüm çizilir, yayın sonrası yada reklam arası kuliste paylaşabilirim bu bilgiyi.@Emre Ozansoy hayatında yaptığın en büyük çılgınlık nedir?
yaaa. de git..Piştiden başka kumarla işim olmaz
------
Allah korusun
Normal okey neyse de 101 aşırı gereksiz bu arada. Saçma sapan uğraştırıyor.Okeyi bilmiyorsun yani
Niye borçluların kapına geldiğini bilgisi kulağımıza geldi o zamanPiştiden başka kumarla işim olmaz
------
Allah korusun
Ben bilmem de oynayanları izledim güzeldiNormal okey neyse de 101 aşırı gereksiz bu arada. Saçma sapan uğraştırıyor.
Çoğu zaman bende izleyici olmaktan yanayım.Niye borçluların kapına geldiğini bilgisi kulağımıza geldi o zaman
------
Ben bilmem de oynayanları izledim güzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?