RüzgarGülü
Süper Favori Üye
Şimdi cumayı persembeye bağlayan gece mi cumartesiye bağlayan gece mi11 Nisan 00:00 yer ayırmaya başlayın bence
@Royal_Highness @RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Zeyno @Angelica @HollyDemon ☾☆
Şimdi cumayı persembeye bağlayan gece mi cumartesiye bağlayan gece mi11 Nisan 00:00 yer ayırmaya başlayın bence
Randevu defterime kayıt ettim bu eğlenceyi kaçırmam imkansız11 Nisan 00:00 yer ayırmaya başlayın bence
11 Nisan 00:00 yer ayırmaya başlayın bence
Cumayı CumartesineŞimdi cumayı persembeye bağlayan gece mi cumartesiye bağlayan gece mi
5 yıl önce Survivor konusunda günlük yazıyordum bu kadar mesajı, yaşlandık abi.Okumaya kalktım da ne çok sohbet dönmüş, yoruldum ve yarıda bıraktım.![]()
Yaşlandık dedi..Okumaya kalktım da ne çok sohbet dönmüş, yoruldum ve yarıda bıraktım.
------
5 yıl önce Survivor konusunda günlük yazıyordum bu kadar mesajı, yaşlandık abi.Sinir bozucudan kurtulmak için kaldığım yerden devam edebilirim.
@The_Erinch
Bedenen olmasa bile ruhen.
Ohoo kardeş küçüklerimiz yaşlandık diyorsa
Aman @Emre Ozansoy un her zamanki hali o dizilerde de öyle o önce başlar laf söyletmez iki hafta sonra sorarsın ben onu bıraktım sıkıldım der 😂😂
Sustalı Ceylan'a başladım bugün, bakalım o ne kadar sürecek.Aman @Emre Ozansoy un her zamanki hali o dizilerde de öyle o önce başlar laf söyletmez iki hafta sonra sorarsın ben onu bıraktım sıkıldım der 😂😂