Kız neee okuyon sen okumazsın ki kızzzzz 😄😄Vay vay neler okuyorum![]()
Kız neee okuyon sen okumazsın ki kızzzzz 😄😄Vay vay neler okuyorum![]()
Kız neee okuyon sen okumasın ki kızzzzz 😄😄
Benden kaçmaz bulurum ben 😁😁Aaa gözlümü nerden buldun ya![]()
Neden artık Kanlıca da sekerli yogurt mu yiyeceksin 😄
------
Belki de kese kağıdı sadece sana mahsustur abicim 😜
Benden kaçmaz bulurum ben 😁😁
Ee hadi birlikte yersiniz artık 😁😁 @Mr.AtOooooo kanlıca ṣekerli yoğurdu çok severim![]()
Bu yakışıklıyı daha iyi görebilmek için mecburdum gözlüğeee4,5 saat toplamda direksiyon salladım, geldim gene kürkçü dükkanına 🤭🤭
@RüzgarGülü @Mr.At ile Kandıra Mandra Yoğurdu ısmarlayacak turist arıyorız 😅😁
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Mr.At @Angelica @Zeyno Melek gözlük mü almış.. Memeleri daha iyi seçebilmek için sanırım, meme diye burun falan elliyormuş 🤭🤣😅
Haydi sor sor ama beğenmezsem sorunu elinde patlatırım ona göre 😂😂@Zeyno
Bomba soruya hazır mısın?
En son ne zaman kahve içtin 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Haydi sor sor ama beğenmezsem sorunu elinde patlatırım ona göre 😂😂
Bundan yıllar yıllar önceydi diyem de heyecan olsun 🤣🤣🤣En son ne zaman kahve içtin 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
ehhh.... şimdi maya takvimine göre yaşadığın için doğrudurBundan yıllar yıllar önceydi diyem de heyecan olsun 🤣🤣🤣
Yok canım o sendin yine karıştırıyorsun ihtiyar 😄😄😄ehhh.... şimdi maya takvimine göre yaşadığın için doğrudur![]()
Üstüme iyilik sağlık... neden karıştıram yahuuu..Yok canım o sendin yine karıştırıyorsun ihtiyar 😄😄😄
Üstüme iyilik sağlık... neden karıştıram yahuuu..
sen değilmiydin yontma taş devrinden kalma fincanlarımı @Mr.At kafasında paraladım diye..
@Angelica ile @HollyDemon ☾☆ sen üzülme diye cilalı taş devrinden yenileri getirdiler diye...
aaaaa sendeeeeeee unutuyorsun vallaaaaa![]()