Diziyi izlerken camdan uzatır elini o sana o kaaa da misafir perverdir @Angelica m hatta camdan üç beş baklava bile atar sana![]()
Laaaa o gökberkten başkasına öptürmez.. Annesi birtek gökberk öper demiş 🤣🤭🤣 @AngelicaAnaaaaa ben el öpmek için yola çıkmıṣtım 18e yetiṣemem ki ṣimdi napcam kapıda mı kaldım@Angelica
Amaaan 👅 çokta umurumuzdaydı de mi kızlar@Yakamoz-Asi @Mr.At ile hedef değiştirmeye karar verdik 🤣🤣🤣🤣🤣 Kafamıza tencere, tava yiye yiye bir hal olduk 🤭🤭🤭 @Zeyno @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆
------
@Yakamoz-Asi Boşaaa Girl Power demiyor bunlara 🤣🤭🤣🤭Amaaan 👅 çokta umurumuzdaydı de mi kızlar@Royal_Highness @Angelica @HollyDemon ☾☆
https://i.makeagif.com/media/2-22-2024/m3ceqw.gif
Kızzz @Angelica duyduğuma göre akşam Gökberk'in var diye bayramlaşmaları öne çekmişsin kapıya da 18. 00 den sonra misafir kabul etmiyoruz yazısı astırmışsın, yaptığın baklavaları da duvarda asılı olan Gökberk in baklavalarına bakarak yediğin söyleniyor seni gidi seniiii
@The_Erinch @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @xemrexxx @Mr.At @HollyDemon ☾☆[/USER
[/QUOTE]
Aynen bu yakışıklıyı izlemek için yasakladım misafiri :A
[ATTACH type="full"]133935[/ATTACH]
Anaaaaa ben el öpmek için yola çıkmıṣtım 18e yetiṣemem ki ṣimdi napcam kapıda mı kaldım@Angelica
Benim hedefim @Zeyno@Yakamoz-Asi @Mr.At ile hedef değiştirmeye karar verdik 🤣🤣🤣🤣🤣 Kafamıza tencere, tava yiye yiye bir hal olduk 🤭🤭🤭 @Zeyno @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆
------
Laaaa o gökberkten başkasına öptürmez.. Annesi birtek gökberk öper demiş 🤣🤭🤣 @Angelica
Benim hedefim @Zeyno![]()
Niye damat olmaya niyetin yok mu![]()
Hayır ondan demedim, Zeynonun yerinde olsam bende kaçardım.
Aday olsa hemen evlenirim ben, aday yok.![]()
Peki peki anladık. Demiyorum artık bir şey. Yalnızlar rıhtımında cigara içmeye devam.. @Yakamoz-Asi @The_Erinch
Peki peki anladık. Demiyorum artık bir şey. Yalnızlar rıhtımda cigara içmeye devam.. @Yakamoz-Asi @The_Erinch
Muhallebi yemeyi bıraktım.@Mr.At kafana yediklerin yetmedi mi olm...
Bence birde @HollyDemon ☾☆ muhallebi için Emirgana alalım 🤣🤣🤣
@Zeyno Kese kağıdını bırakamaz 🤭🤭🤭
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal_Highness
Neden artık Kanlıca da sekerli yogurt mu yiyeceksin 😄Muhallebi yemeyi bıraktım.
Belki de kese kağıdı sadece sana mahsustur abicim 😜
Neden artık Kanlıca da sekerli yogurt mu yiyeceksin 😄
------
Belki de kese kağıdı sadece sana mahsustur abicim 😜