Mortlaşmak gençlerin kullandığı terimlerden..sen bilmezsinMortlaşmak ne bilmiyorum açarsan malum tabi senden küçük olduğumdan bazı terimler yok bende abim benim![]()
![]()
@Yakamoz-Asi @RüzgarGülü @Royal_Highness @Angelica @Mr.At
Mortlaşmak gençlerin kullandığı terimlerden..sen bilmezsinMortlaşmak ne bilmiyorum açarsan malum tabi senden küçük olduğumdan bazı terimler yok bende abim benim![]()
![]()
Ya yaaa biz de ondan uğraşıyoruz bay toynaklı ile gerçi Emirgan da keşkül yeme isteği dışında bir bilgim yok kendisinden
Bu cümleden sonra toynaklarını büktü ve gitiiiiiiiii @Mr.AtYa yaaa biz de ondan uğraşıyoruz bay toynaklı ile gerçi Emirgan da keşkül yeme isteği dışında bir bilgim yok kendisinden![]()
Bu gençler aşağıda etiketli olanlarsa eğer doğru benim bilgim olmaz sizin yanınızda kundakta bebek kalırım benMortlaşmak gençlerin kullandığı terimlerden..sen bilmezsin
@Yakamoz-Asi @RüzgarGülü @Royal_Highness @Angelica @Mr.At
Bu gençler aşağıda etiketli olanlarsa eğer doğru benim bilgim olmaz sizin yanınızda kundakta bebek kalırım ben![]()
TanışırızYa yaaa biz de ondan uğraşıyoruz bay toynaklı ile gerçi Emirgan da keşkül yeme isteği dışında bir bilgim yok kendisinden![]()
Söylemesi ayıp popüler kesimiz bee by toynaklı
Maşallah diyelim elemtere fiş kem gözlere şiş
Allahımm tatlılığa bak ne güzelde uyanırmış😂 küçülmedi ne yapayımAaaa iki dakikacık sızıp 10 saatçik uyuyu verdiysem ne olacak canım melekler uyutmuş benim gibi tatlış birini işte
![]()
------
Kızzzz ben sana demedim mi şu adamın resimlerini küçült te at diye tüm sayfayı sarmış çarşaf gibi laaHaaa tabiki harika görünüyor orası ayrı ama konumuz o değil şimdi
![]()
Yeess şükürler olsun
Ben bakıyorum zaten sana başkasına hacet yokSöylemesi ayıp popüler kesimiz bee by toynaklı![]()
![]()
------
Maşallah diyelim elemtere fiş kem gözlere şiş![]()
![]()
Hayırdır uzun atlama ile depara kalktın bakıyorum höstt geri çek biraz o toynaklarını bakayımBen bakıyorum zaten sana başkasına hacet yok![]()
![]()
Geri çekeersem başkası kapar seniHayırdır uzun atlama ile depara kalktın bakıyorum höstt geri çek biraz o toynaklarını bakayım
![]()
Geri çekeersem başkası kapar seni![]()
![]()
Döverim tabii
Kızzz @Angelica duyduğuma göre akşam Gökberk'in var diye bayramlaşmaları öne çekmişsin kapıya da 18. 00 den sonra misafir kabul etmiyoruz yazısı astırmışsın, yaptığın baklavaları da duvarda asılı olan Gökberk in baklavalarına bakarak yediğin söyleniyor seni gidi seniiii
@The_Erinch @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @xemrexxx @Mr.At @HollyDemon ☾☆