@Royal_Highness reaksiyon şova başladı.
birazdan ortama girecek..
saklansak mı![]()
![]()
![]()
@RüzgarGülü @Angelica @HollyDemon ☾☆ @Zeyno
Saklanalım bizi bulsun
saklansak mı![]()
![]()
![]()
saklansak mı![]()
![]()
![]()
@Yakamoz-Asi siz benim çok üstüme gelmişsiniz ayıp be![]()
İnsan sevdiği ile uğraşır..nazı ona geçermiş toynak bey@Yakamoz-Asi siz benim çok üstüme gelmişsiniz ayıp be![]()
meloş teyzemi kızdırırsanız ülkenin en büyük mafyasını tutar sizi topuğunuzdan vurdurur bence
gizli odalar bölmeler yaptırmış malikanesine çok karışıktı bulamadım .ss@xemrexxx nenen neler diyor...
Tiktok canlı yayın vardı ona bakıyordumArada bir kayboluyor nereye kaçıyor acaba![]()
tiktokcu çıktı bizim reis @Yakamoz-AsiTiktok canlı yayın vardı ona bakıyordum![]()
Yok ya güzel hatunlarin sohbetine bakıyorum tiktok la isim yok platform farketmeztiktokcu çıktı bizim reis @Yakamoz-Asi
Yok ya güzel hatunlarin sohbetine bakıyorum tiktok la isim yok platform farketmez![]()
Daha konuyu okuyacam 29 sayfa ne zaman okuyacaks@m
Teşekkür ederim abilerim @Yakamoz-Asiİnsan sevdiği ile uğraşır..nazı ona geçermiş toynak bey![]()
@HollyDemon ☾☆ destek al, tane tane okumakda üstüne yokDaha konuyu okuyacam 29 sayfa ne zaman okuyacaks@m![]()
Eyvah eyvah üstüme oynanmaya başlandı sessiz üye olarak iyi gidiyordum way halime
Aaaa iki dakikacık sızıp 10 saatçik uyuyu verdiysem ne olacak canım melekler uyutmuş benim gibi tatlış birini işte
Kızzzz ben sana demedim mi şu adamın resimlerini küçült te at diye tüm sayfayı sarmış çarşaf gibi laaSorma yakalanmışım Ömer![]()
------
Ne yapayım böyle seksi fotosunu görünce unuttum gözlük mözlük kalmadı aklımda
Ekli dosyayı görüntüle 133921
İyice mortlaşdın be bacımmmmm...Aaaa iki dakikacık sızıp 10 saatçik uyuyu verdiysem ne olacak canım melekler uyutmuş benim gibi tatlış birini işte
![]()
------
Kızzzz ben sana demedim mi şu adamın resimlerini küçült te at diye tüm sayfayı sarmış çarşaf gibi laaHaaa tabiki harika görünüyor orası ayrı ama konumuz o değil şimdi
![]()
Mortlaşmak ne bilmiyorum açarsan malum tabi senden küçük olduğumdan bazı terimler yok bende abim benimİyice mortlaşdın be bacımmmmm...
![]()