Erinç İle Alev Alev! Yakmaya Geliyoruz :) 2.Bölüm

@Angelica duvardaki gökberin afişiyle öpüşürken annen terlikle kafana vurmuş diyorlar?

@Zeyno tek başına yaşamak ister miydin?

@Yakamoz-Asi seninde @Royal_Highness gibi aslında gördüğün yerde boğacağın ama sürekli idare ettiklerin var deniyor????

@xemrexxx iş yerinde sunum yaparken ayağın takılsın sahneden düş emiiiiii

Geçen seneden beri böyle biri var evet. Bana psikolojik acı çektiren, çok sevdiğim birini karṣımda görsem boğarım. Acımam. :D

• Okudum
Reactions: The_Erinch
@Angelica duvardaki gökberin afişiyle öpüşürken annen terlikle kafana vurmuş diyorlar?

@Yakamoz-Asi seninde @Royal_Highness gibi aslında gördüğün yerde boğacağın ama sürekli idare ettiklerin var deniyor????

Tek başıma yaşamak istermiydim ??
İstemezdim annem hep yanımda olsun benimle kalsın isterdim ama maalesef bir gün tek başıma kalacağım aaaa ağlatma şimdi beni gece gece burda yaa:T

noldu geldim :X
------

Program başlayalı 30 dk oldu, konuk ortada yok 😴😴😴 @xemrexxx

2.bölüme katılmazsan @The_Erinch ne yapar eder 3.bölüme yine konuk olarak yazar seni listeye :A Benden söylemesi :D
aaaa bu ne ısrar 😱

Aa abi niye öyle oldu? Bu konuları net bilmiyorum ama baya gereksiz olmuş burda da bedelli yapman.

Türkiyede para verdim sadece. Saygıdeğer baṣkanımız 2019 senesinde çifte vatandaṣların yurt dıṣında yaptıkları askerliği saymıyorum diye kanun çıkarınca, Türkiyede para ödemek zorunda kaldım. İsviçrede hem 14 senede 200 gün yaptım, hem 12 sene kazancımın %3ünü devlete verdim, ek olarak Türkiyede bedelli parası ödedim. Daha da askere çağırmasınlar beni. :A @The_Erinch

kafandak, taç bir işe yarasın söylede yaverlerine @xemrexxx döverek getirtsinler
ay ne atıp tutmuşsun be yazık :F
@Mr.At yavrummm ağzınla iç şu viskiyi :F :F :F

@Yakamoz-Asi en büyük keşken nedir? en büyük iyi kin var mı?

@Angelica sosyal medyadan çıkıp gerçek hayata karışmayı hiç düşündün mü?

@Zeyno çok para harcadığın söyleniyor... dolapların kıyafet ve ayakkabı,boy boy çanta doluymuş...

@xemrexxx @serhatt çok kıskandığın söyleniyor , doğru mu?
1 gram et bin ayıp örtermiş ne kıskanıcamo sıskayı iftira be .ss

Dıtttt sen karışma ben ona kızarım mızarım döner yine sarılırım aramıza girme bay toynaklı de mi bacımm @Angelica :love1:
Adım Barış, tanıştığıma memnun oldum daha detaylı sohbet için çamlıca tepesinde sulugöz sakız çiğnemeye beklerim :F :F

Ayy uykucu güzelimiz teşrif etti sonunda :A :A

Ooo @xemrexxx beyler 37 dk sonra konuk olduğu programa teşrif etmişler :F:F

@The_Erinch abi çok sinirli, yanına yaklaşma :A :A
@The_Erinch anca taleplerimi yerine getirdi yaşlanınca dediklerimi de anlamamış :A:A
Ekran Resmi 2025-03-28 00.39.12.png

------

@xemrexxx başla il sayfadan sorulara cevap ver..

içkiler ücretsiz..çok içme sonra @Mr.At gibi Agnes anınlarına başlarısn
Ekran Resmi 2025-03-28 00.40.51.png

Bu alana bir cevap yazın...